ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Calpe

Vakantiewoning in Calpe, een badplaats van Moorse oorsprong

De badplaats Calpe, gelegen aan de Spaanse kust, beschikt over een ideaal klimaat voor buitenactiviteiten. Vanaf de kust kunt u kanoën of peddelen om de Middellandse Zeekust te ontdekken, of snorkelen om de zeebodem te bewonderen. Op zoek naar sensatie? Ga voor een jetskitocht! Als u op zoek bent naar een rustigere plek, zijn er natuurgebieden in de buurt van uw vakantiewoning in Calpe. Vanuit de haven gaat u richting zee op het schiereiland Ifach met zijn park en imposante rots van meer dan 330 meter hoog. Terug in het binnenland kunt u de vele vogelsoorten observeren, waaronder de roze flamingo's die hun toevlucht zoeken in het zoutmeer. Vergeet tenslotte ook niet een bezoek aan het historische centrum, de Moorse wijk en de Romeinse overblijfselen. Voor een onvergetelijke vakantie, boekt u uw verblijf in Calpe! Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Calpe, een Spaanse stad met vele facetten

Hoewel het een badplaats is, heeft Calpe veel meer te bieden dan een aaneenschakeling van stranden en kreken. Het is populair onder natuurliefhebbers en heeft een aantal natuurgebieden met een behouden biodiversiteit. Calpe is ook een populaire bestemming voor geschiedenisliefhebbers. Er zijn veel archeologische vindplaatsen die getuigen van het verleden, waaronder de Romeinse overblijfselen van Los Banos de la Reina, de Torreó de la Peça, die werd gebouwd als onderdeel van de oude vestingwerken en de Hermitage van San Salvador, die bekend staat om zijn uitzonderlijke uitzicht op Calpe en de Middellandse Zee.

Ontdek de kustplaatsen van de Costa Blanca

U kunt ook zuidwaarts gaan langs de Middellandse Zeekust naar Benidorm, dat populair is om zijn stranden en nachtleven. Vervolg uw weg naar Alicante en verdwaal er in de steile straatjes van de typische wijk Santa Cruz. Maak tot slot een uitstapje naar het kasteel van Santa Bà¡rbara en het panoramische uitzicht op de baai van Alicante. U kunt in uw vakantiewoning in Calpe genieten van ontspanning, culturele ontdekkingen, watersporten en wandelingen in de natuur.
Terug