ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Béziers - Canal du Midi

Béziers, een mediterrane bestemming met 3 gezichten

Door te kiezen voor een vakantiewoning in Béziers kunt u profiteren van 65 eeuwen geschiedenis, gekenmerkt door de kathedraal Saint-Nazaire, het Canal du Midi of het Romeinse amfitheater. Als mediterrane bestemming met drie gezichten is Béziers een harmonieuze combinatie van zee, land en stad. De stad wordt omringd door de badplaatsen Sérignan Plage en Valras Plage en u kunt heerlijk luieren op de warme zandduinen en zwemmen in het mediterrane water. Ga van het blauw van de oceaan naar het groen van de wijngaarden en bergen. Omarm de levenskunst van uw vakantiebestemming en laat u leiden door de wijnmakers en verleiden door het proeven van de wijnen uit de streek. Als u op zoek bent naar een rustige en ontspannende plek, ga dan naar het jaagpad langs het Canal du Midi en de sluizen bij Fonséranes. De omgeving nodigt uit tot ontsnapping door wandelingen en ontmoetingen met het historische erfgoed van Béziers. De stad staat bekend om zijn féria in de zomer, maar heeft ook een feestelijk facet voor een vrolijke vakantie. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 22/06/2024 op 29/06/2024
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 20/07/2024 op 27/07/2024
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 22/06/2024 op 29/06/2024
van 22/06/2024 op 29/06/2024
van 22/06/2024 op 29/06/2024
van 22/06/2024 op 29/06/2024
van 29/06/2024 op 06/07/2024

Een vakantie aan zee op de stranden van Sérignan en Valras

Sérignan Plage: een uitgestrekt strand midden in de natuur

Sérignan Plage is een aangename leefomgeving met een mix van vlakte, haven, oud dorp en zee. De badplaats Sérignan Plage is gemakkelijk bereikbaar vanuit Béziers door de rivier over te steken en heeft enkele van de mooiste stranden van de regio. Deze plek midden in de natuur leent zich bijzonder goed voor verschillende activiteiten en zomerevenementen: tentoonstellingen, concerten, festivals ... die de charme van deze bestemming aan zee bevestigen.

Valras Plage, een oud vissersdorp en levendige badplaats

Valras Plage, een voormalig vissersdorp, is een badplaats aan de monding van de Orb die zijn ouderwetse charme heeft behouden en aangevuld met moderne toeristische voorzieningen. Activiteiten en watersporten staan op het programma van uw dagen op het strand van Valras. Vissen blijft ook een populaire vrijetijdsbesteding voor inwoners en vakantiegangers, evenals zwemmen.

Béziers: historisch centrum en Canal du Midi

Een schat aan historische overblijfselen

In het hart van de stad Béziers voelt u onmiddellijk de rijkdom van de historische overblijfselen van de plaats. Prachtige huizen, kerken en herenhuizen sieren de stad. Breng ook zeker een bezoek aan de kathedraal Saint-Nazaire, gelegen op de top van de heuvel van Biterroise. De laatste constructie dateert uit de 13e en 15e eeuw en is in Zuid-Gotische stijl. De Romeinse arena uit de 1e eeuw na Christus en het amfitheater zijn ook een bezoek waard.

Tot rusten komen aan het Canal du Midi

Neem tijdens uw vakantie in Béziers de tijd om te ontsnappen naar het Canal du Midi. U kunt er de verschillende kunstwerken ontdekken waaronder de kanaalbrug waardoor het Canal du Midi de Orb kan oversteken, de tunnel van Malpas of de waterhelling van Fonseranes. U kunt ook het Canal du Midi per boot oversteken en u door het water laten meevoeren.
Terug