ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Le Grau du Roi - Port Camargue

Vakantiewoning in Le Grau du Roi, een verblijf in de Camargue

Le Grau du Roi, te midden van land en zee, is een badplaats in het zuiden van Frankrijk, aan de Middellandse Zee. Deze 130 jaar oude vissershaven is nu een populaire vakantiebestemming. Bekijk de terugkeer van de trawlers en andere vissersboten, een mooi moment om verse vis te kopen en u onder te dompelen in de plaatselijke sfeer. Tijdens uw vakantie in Grau du Roi kunt u genieten van de geneugten van de zee, met name dankzij de 18 km stranden die de badplaats rijk is. Wandelen, sportactiviteiten en ontspanning maken ook deel uit van uw verblijf onder de mediterrane zon. In de buurt onthult Port Camargue, de belangrijkste jachthaven van Europa, zijn lange kades die geschikt zijn voor wandelingen langs de zee. Ontdek de natuurlijke landschappen van de regio en maak een tocht naar de woeste gronden van Camargue bevolkt door stieren, paarden en roze flamingo's. Een uitje in het teken van regionale tradities en producten. Door het boeken van een vakantiewoning in Grau du Roi, kunt u met uw gezin of vrienden genieten van uw vakantie in Zuid-Frankrijk. Meer informatie
Home Frankrijk Languedoc Roussillon Le Grau du Roi - Port Camargue
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 31/08/2024 op 07/09/2024
van 20/07/2024 op 27/07/2024
van 13/07/2024 op 20/07/2024
van 24/08/2024 op 31/08/2024
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 13/07/2024 op 20/07/2024
van 13/07/2024 op 20/07/2024
van 13/07/2024 op 20/07/2024
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 31/08/2024 op 07/09/2024
van 13/07/2024 op 20/07/2024

Le Grau du Roi, een toeristische bestemming in Zuid-Frankrijk

Op vakantie gaan betekent dat u de soms uiteenlopende verwachtingen van het hele gezin met elkaar moet verzoenen. Bent u op zoek naar de rust van het platteland of de opwinding van de stad of trendy badplaatsen? Wat dacht u ervan om dit jaar het hele gezin een plezier te doen met een bestemming die bij iedereen in de smaak valt?

Een authentiek en gastronomisch verblijf in Grau du Roi

Met een zacht mediterraan klimaat opent de Grau du Roi de deuren naar de Camargue en zijn wilde en gigantische landschappen. De regio zal zijn natuurlijke rijkdommen en regionale tradities onthullen. De badplaats is er door de eeuwen heen in geslaagd haar authenticiteit te bewaren en tegelijkertijd haar mix van genres te benadrukken. De Grau du Roi is een gastvrije en warme badplaats aan zee en is ook erg geliefd bij gezinnen. Laat u verleiden door de blauwe zee, de fijne zandstranden en de levenskunst "uit het zuiden". Lekker eten en goed leven zijn de sleutelwoorden voor uw verblijf in dit authentieke toeristische dorp in de Camargue: verse vis, wijn en andere culinaire tradities staan klaar om uw smaakpapillen te verwennen tijdens uw bezoek.

De charme van een vissershaven

De vissershaven, gelegen in het hart van de badplaats, is het symbool van Grau du Roi. Vroeger was het een vissersdorp, en in de loop der jaren werden de huizen rond de haven gebouwd tot de badplaats die we nu kennen. Ook al behoort dat tot het verleden, de sfeer ervan is wel gebleven: de tweede grootste vissershaven van de Franse Middellandse Zeekust, de haven van Grau du Roi verleidt met zijn bijzondere sfeer waar het op elk moment van de dag goed wandelen is. Wilt u genieten van een uitstapje op zee? Het nabijgelegen Port Camargue is de belangrijkste jachthaven van Europa. Met een oppervlakte van 160 hectare en 10 kilometer pontons en kades, cultiveert het zijn positie als leider dankzij zijn kwaliteit van dienstverlening, zijn milieubeleid en vooral zijn activiteiten en evenementen die het hele jaar door worden aangeboden.

Vakantie in de Camargue in het hart van de natuur

De geneugten van een vakantiewoning aan zee

Als u een vakantiewoning in Grau du Roi reserveert, kunt u uitrusten op een van de verschillende stranden die aan de badplaats grenzen en genieten van de Middellandse Zee. Om te ontspannen, een dutje te doen op de ligstoelen of met uw voeten in het water te spelen, kiest u voor het strand "Boucanet" dat 3 kilometer zand biedt en zich uitstrekt langs de rechteroever van het dorp tot aan het strand van Grande Motte. In de schaduw van de hoge pijnbomen vindt u het strand "Rive gauche", waar u kunt ontspannen, gesust door het geluid van de golven. Ontdek tenslotte het mythische strand van "L'Espiguette", wild en beschermd, dit strand strekt zich uit over 10 km en leunt op verschillende zandduinen voor alle natuurliefhebbers. Dit strand met het label "Grand site de France" doet denken aan de Sahara-woestijn, een ideale plek voor een ontspannende dag aan zee.

De wilde landschappen van de Camargue

Wanneer u Le Grau du Roi bezoekt, zult u worden verleid door het natuurlijke erfgoed, want deze vakantiebestemming heeft in de loop van zijn geschiedenis een echte Camargue-identiteit weten smeden! Welkom in het Regionaal Natuurpark van de Camargue, een uniek landschap van ongeveer 100.000 hectare. Dit beschermde moerasgebied dient als toevluchtsoord voor een fauna en flora die uitzonderlijk is in Europa. Profiteer van uw bezoek aan deze hoek van Zuid-Frankrijk om de schoonheid van deze wilde omgeving te ontdekken: bezoek de natuurgebieden (vijvers en moerassen), ga wandelen of paardrijden, bekijk de vogels of ontdek de stierengevechten.

Uw vakantiewoning in Grau du Roi

De Camargue en de Middellandse Zee zijn bijzonder populaire bestemmingen voor Franse en buitenlandse vakantiegangers, en sommigen van hen boeken hun accommodatie al een jaar op voorhand. Zorg ervoor dat u deze zomer kunt vertrekken naar Grau du Roi op de door u gekozen data door uw vakantiewoning zo vroeg mogelijk te reserveren. Een betoverend verblijf, omringd door het gezang van de krekels en het ruisen van de golven, met familie of vrienden. Onze toeristische residenties bieden u ideale accommodatieomstandigheden en een reeks uitstekende faciliteiten en activiteiten ter plaatse. Hier beleeft u ongetwijfeld heerlijke momenten samen met uw familie.
Terug