ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Narbonne Plage

Vakantiewoning in Narbonne Plage, een jonge familiebadplaats

Narbonne Plage, ook bekend als de 'Côte des Roses', is een jonge badplaats waarvan de natuurlijke troeven het tot een van de mooiste badplaatsen hebben gemaakt. De uitgestrektheid van het fijne zandstrand (5 km) maakt van deze badplaats een ideale plek voor zandspelletjes met het gezin en een uitzonderlijke locatie voor watersporten (met het label France Station Nautique). Gelegen op 15 km van Narbonne. U kunt tijdens uw vakantie de regio Languedoc-Roussillon ontdekken met zijn wijngaarden (AOC-labels), olijfbomen, stranden, havens en natuurgebieden met kreupelhout en het beroemde Massif de la Clape. De reputatie van de stad wordt gekenmerkt door een rijk en historisch erfgoed, dat teruggaat tot de Romeinse overheersing in de oudheid. De dynamische sfeer en inspanningen van de stad zijn beloond met de toekenning van verschillende keurmerken en een beschermd natuurgebied. Voor uw vakantiewoning in Narbonne Plage heeft u de keuze uit een camping (Domaine Résidentiel de Plein Air La Côte des Roses) en de Résidence Beau Soleil. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 31/08/2024 op 07/09/2024
van 20/07/2024 op 27/07/2024
van 24/08/2024 op 31/08/2024
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 31/08/2024 op 07/09/2024
van 27/07/2024 op 03/08/2024

Een gezellig en levendig familieoord

Strand zover het oog reikt

De zee, de zon en veel wit zand, wat is er aanlokkelijker voor een rustige gezinsvakantie? De vakantiewoningen voldoen aan uw wensen. Ze liggen dicht bij de zee (300m of 900m) en de winkels (500m), waardoor uw kunt genieten van een praktisch en ontspannend verblijf. Neem er een ligstoel bij, ga luieren op het strand of in een van onze zwembaden en laat u in slaap wiegen door het zachte gezang van de krekels.

3 havens, 3 wateren

In het hart van het historische centrum, aan het Canal du Midi (of Robine), een UNESCO werelderfgoed, kunt u in de rivierhaven kleine elektrische bootjes huren die jong en oud zullen vermaken. In het stadscentrum kunt u het varen op het meer van Bages-Sigean, hier kunt u de kleuren bewonderen van de bétous en catalanes, typische Latijnse zeilboten. In Narbonne Plage kunt u genieten van de jachthaven en zijn directe toegang tot de Middellandse Zee.

Farniente, natuur en terroir

Tussen watersport, sport en regionale ontdekkingen

Narbonne Plage is de perfecte plek om te ontspannen en stress te verlichten dankzij de vele hoogwaardige watersportactiviteiten zoals duiken, zeilen, vissen of een boottocht. Als u geen zeebenen hebt, kunt u misschien beter gaan wandelen, paardrijden of mountainbiken. De wandelingen vinden plaats op het natuurlijke terrein van het Massif de la Clape of in de Garrigue. Als uw vakantie in het teken staat van ontdekken, is het belangrijk om weten dat de regio Languedoc-Roussillon beroemd is om zijn wijn. De regio heeft vele AOC's, waaronder Coteaux du Languedoc La Clape-Quatourze en Corbières. U bent vrij om de wijnroute te volgen en ter plaatse te genieten van een proeverij.

Behouden en beschermde plaatsen

Het strand van Narbonne: geschiedenis, bescherming, traditie

Dompel uzelf onder in de geschiedenis van de stad Narbonne, die de sleutel vormde tot de provincie Languedoc en deze beschermde tegen Spanje. Deze stad was eerst een Romeinse stad en daarna een middeleeuwse, en tijdens uw rustige wandelingen kunt u de overblijfselen en gebouwen uit het verleden ontdekken. Tijdens uw verblijf kunt u ook genieten van de frisse natuur en de ontdekking van wilde dieren. Sinds 1988 heeft de haven het "Pavillon Bleu"-label voor de waterkwaliteit, zodat u een lange, gezonde en ontspannen vakantie kunt doorbrengen op uw vakantiebestemming. Markten maken integraal deel uit van de traditie. s' Ochtends, 's avonds of gewoon om heerlijk te snoepen, aan u de keuze! Hetzelfde geldt voor de musea: Kunst, Archeologie, Lapidair en het Romeinse Horreum, een Romeinse graanschuur die u vooral zult waarderen vanwege de koelte in de zomer.
Terug