Home Camping Le Castellas
Verblijf in Stacaravans | Camping Le Castellas

Verblijf in Stacaravans | Camping Le Castellas

Uw verblijf
-0%
Sorry, uw selectie is niet langer beschikbaar. Wijzig uw zoekopdracht
Vandaag duiken in het zwembad, petanque met de kinderen en oesterproeven!

Accommodatieaanbiedingen in onze Camping Le Castellas

Situation

Camping-club Le Castellas ligt in Sète, in de regio Hérault. Het heeft rechtstreeks toegang tot een zandstrand. Voor het plezier van het hele gezin heeft de camping een verwarmd buitenzwembad en een verwarmd buitenzwembad met glijbanen. En om er zeker van te zijn dat uw vakantie leuk en gezellig is, wordt er de hele dag en avond door entertainment georganiseerd. Kinderen van 4 tot 12 jaar en tieners van 13 tot 17 jaar zullen mee kunnen doen aan leeftijdsspecifieke activiteiten. Sète is een badplaats met een rijk te ontdekken erfgoed: zijn bruggen, kanalen, haven, enz. In de buurt zijn het Etang de Thau, Mont Saint Clair, het Canal du Midi, de Camargue, het nationale bos van Pierres Blanches en Agde allemaal een bezoek waard. Voor vrijetijdsbesteding is er een aqualand, een pretpark en tal van watersporten.

Tot uw beschikking

Verwarmd buitenzwembad (open naargelang de weersomstandigheden) Pierenbad, pentagliss Kinderzwembad met glijbaan het hele seizoen geopend Petanque, multisportterrein Fietsverhuur Wifi (met toeslag) Wasserette (met toeslag) Het hele seizoen: gratis minitrein binnen het domein April tot september: gemeentelijke pendeldienst (met toeslag) naar het centrum van Sète

Les hébergements

De stacaravans voor 4/6 personen (2 slaapkamers) en 6 personen (3 slaapkamers) zijn comfortabel uitgerust met een kitchenette (magnetron), doucheruimte, apart toilet en terras met tuinmeubilair.

: Activiteiten en diensten

De voordelen van Odalys voor uw verblijf

Les + Odalys

- Kinderclub, Het hele seizoen behalve in het weekend Kinderanimatie 4-13 jaar
- Tienersanimatie, Het hele seizoen behalve in het weekend Tienersanimatie 14-17 jaar
- Dag- en avondanimatie, Het hele seizoen behalve in het weekend Je levendige vakantie, voor het hele gezin. Verschillende frequentie voor verschillende periodes.
- Famille Plus resort, Samen genieten Famille Plus Gezinsactiviteiten en vrijetijdsbesteding! Resort met Famille label openlucht waterpark, ter beschikking in de accommodatie Samengesteld uit 4 gebieden: een zwembad en een peuterbad, een eiland voor kinderen met glijbaan en 5 pentagliss!
- Rijd slim, Mijd het verkeer, reis op zondag/zondag Kies de dag waarop u aankomt! Om de drukke zaterdagen op de weg te vermijden, biedt Odalys plein air een verblijf op zondag/zondag aan WINKELS EN DIENSTEN OP DE CAMPING HET HELE SEIZOEN Openingen onder voorbehoud
- Snackbar en restaurant
- Kruidenierswinkel, afhaalmaaltijden
- Bakkerij

Terug