ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Costa de Caparica: bezoek de lange zandstranden

Gelegen aan de westkant van het Portugese schiereiland Setubal, brengt uw vakantiewoning in Caparica u naar een van de mooiste kusten van Europa. Deze 24 km lange strook zand, van Lissabon gescheiden door de rivier de Taag, is een van de favoriete bestemmingen van de Portugezen. Bezoek de kust per auto of trein, wandel door het prachtige natuurgebied Arriba Fossil da Costa, verken pittoreske vissersdorpjes en geniet van prachtige zonsondergangen met familie, vrienden of geliefden. Boek uw verblijf in Caparica en kom tot rust in een streek waar natuur en cultuur nauw met elkaar verweven zijn. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen tot Caparica

Caparica, de favoriete badplaats van de Portugezen

Caparica is een plaats waar de Portugezen graag samenkomen voor hun vakantie. Caparica, nog steeds niet erg toeristisch, is een badplaats waar het het hele jaar door goed toeven is. Het ligt in een van de mooiste regio's van Portugal en biedt de mogelijkheid om zich te vermaken en af te wisselen tussen de stranden, de ongerepte natuur en de drukte van de stad.

Een vakantie die natuur en cultuur combineert in Caparica

Vanaf Caparica bent u snel in de hoofdstad van het land, aan de andere kant van de Ponte 25 de Abril. Lissabon, zijn architectonische wonderen en zijn musea verwelkomen u voor culturele uitstapjes die rijk zijn aan emoties. Profiteer van uw bezoek om een stop te maken bij een van de vele restaurants in de straten en er de smakelijke lokale specialiteiten te proeven. Na een bezoek aan de stad kunt u naar het natuurpark Arriba Fossil da Costa voor een wandeling. De rivieren en bossen laten u de mooiste panorama's zien. Neem een pauze voor de boten en vissershuizen die u passeert om hun typische karakter te waarderen. Slenter tot slot door de straten van Almada en laat u verrassen door de schatten van deze stad, zoals de Cristo Rei, geïnspireerd op de beroemde Christus de Verlosser in Rio de Janeiro. Na de hele regio te hebben verkend, keert u terug naar uw vakantiewoning in Caparica voor een welverdiende rust in het hart van een woonwijk die van alle comfort is voorzien.
Terug