ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning aan de Costa da Caparica: ontspannen op de stranden langs de Atlantische kust

Op minder dan 30 minuten van Lissabon strekken de stranden van de Costa da Caparica zich uit over 24 km langs de Atlantische kust. Op zoek naar authentieke dorpjes, wateractiviteiten en wandelingen in het Portugese achterland? Boek dan uw verblijf in Caparica en breng een vakantie door ver weg van de drukte. De stranden van de Costa da Caparica zijn in de zomer erg populair bij de plaatselijke bevolking en worden bediend door een kleine kusttrein. Na het zonnebaden kunt u genieten van de sensatie van het surfen en smullen van verse lokale producten in restaurants en bars op slechts enkele meters van het strand. Bewonder de beschermde maar wilde landschappen van Arriba Fóssil da Costa, ontspan met een kleimodderbad in Fonte da Telha en bewonder het standbeeld van Christus in Almada. Boek uw vakantiewoning aan de Costa da Caparica en geniet van een ontspannen verblijf aan zee! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen tot Costa da Caparica

De Costa da Caparica, een mooie plek buiten Lissabon

De Costa da Caparica, met zijn opeenvolging van sublieme stranden, is geschikt voor alle reizigers. Leg uw handdoek neer op het fijne zand om te zonnebaden, ga sporten met de aangeboden wateractiviteiten zoals stand up paddle of zeilen, maak een paardrijtocht of ga wandelen. Ontdek de wildernis op de wandelpaden die langs de hele kust lopen en u naar het natuurreservaat Arriba Fóssil da Costa brengen. Stadjes als Amalda of Fonte da Tehla zijn perfect om te winkelen en te ontspannen dankzij hun typische lokale brouwerijen en bars.

Geniet van een moderne badplaats

De stad Caparica is ideaal gelegen ten opzichte van Lissabon en combineert moderniteit en cultureel erfgoed. Het stadscentrum is bezaaid met restaurants en winkels, met bars dicht bij de stranden. Overdag zijn de vissersboten druk in de weer op zee en 's avonds worden op het fijne zand feesten georganiseerd waar de plaatselijke bevolking van geniet. Met zijn moderne voorzieningen en kleine hutjes langs de duinen is Caparica een trekpleister voor reizigers die er graag willen verblijven. Uw vakantiewoning aan de Costa da Caparica, vol charme en dicht bij Lissabon, wacht op u! Maak van de gelegenheid gebruik om te ontspannen, te surfen en het wilde achterland van deze Portugese kust te ontdekken.
Terug