ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantie in Lazio: hoofdstad Rome!

Lazio, het historische grondgebied van Midden-Italië, is ook dat van de hoofdstad Rome. Begrensd door de Tyrreense Zee in het westen en de Apennijnen in het oosten, combineert deze bestemming de geneugten van het strand en de geneugten van de bergen op dezelfde plaats voor een vakantie rijk aan emoties. Maak vanuit uw vakantiewoning in Lazio gebruik van de vele activiteiten die de regio te bieden heeft. Zet uw koffers neer in Rome en ontdek het culturele erfgoed van deze mythische stad! Nadat u door de stad hebt gedwaald op zoek naar haar mysteries, u hebt ondergedompeld in de wereld van de gladiatoren in het Colosseum, u de fresco's van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel hebt bewonderd en de bewakers van het Vaticaan in hun kleurrijke uniformen begroet, laat u zich meeslepen door de ontspannende rust van de natuurparken van Lazio en geniet u van de andere facetten van deze veelzijdige regio. Meer informatie
Ontdek onze 3 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Lazio

Een verkwikkend verblijf in Lazio, de historische bakermat van Italië

Lazio is een ideale bestemming voor een actieve vakantie midden in de natuur. Maak een wandeling in de parken van de omgeving, waar veel vogels leven, ga mountainbiken of wandelen, ga skiën in het skigebied Terminillo en maak een uitstapje naar Tivoli, op 40 km van Rome, om de twee oude villa's te bezoeken die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. Eindig uw tocht bij de duinen van Sabaudia, hoog boven de zee, die een adembenemend uitzicht bieden op de omringende eilanden.

De regio Rome, een stad met 30 eeuwen geschiedenis

Vanuit uw vakantiewoning in Lazio, gelegen in het centrum van de Eeuwige Stad, liggen de culturele parels van Rome binnen uw bereik. In elke straat vindt u musea, theaters en historische gebouwen. Neem tussen de bezoeken door een pauze in de schaduw van het park Villa Borghese. Aarzel onderweg niet om de deur van een van de vele kerken open te duwen: sommige herbergen zorgvuldig verborgen kleine binnenplaatsen of kunstwerken. Uw vakantiewoning in Lazio verwelkomt u op enkele minuten lopen van het Vaticaan. Na een rustgevende nacht in een volledig uitgerust verblijf, kunt u de wonderen van de omgeving verkennen en een wens doen bij de Trevifontein.... Zodat uw verblijf nooit hoeft te eindigen!
Terug