ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Rome

Vakantiewoning in Rome, de oude hoofdstad van Italië

Kies uw vakantiewoning in Rome, een van de populairste bestemmingen in Europa. Het staat bekend om zijn uitzonderlijke artistieke en culturele erfgoed en verleidt reizigers met zijn wereldberoemde gastronomie. Slenter door de geplaveide straten, bewonder de fonteinen die over de stad verspreid liggen en bezoek de Romeinse monumenten, de Italiaanse cultuur en de meesterwerken van beroemde kunstenaars wachten op u! Mis de kans niet om op het terras van een traditioneel restaurant te zitten en te genieten van een heerlijk Italiaans gerecht. Door een accommodatie te boeken op enkele kilometers van het centrum in de Camping Roma Capitol, of in de Résidence Magnolia of de Résidence Rome Vaticaan, gelegen in de buurt van een metrostation, kunt u gemakkelijk de iconische plaatsen van de hoofdstad ontdekken. Neem de tijd om de regio Lazio te verkennen, met bijna 200 beschermde natuurgebieden, talrijke historische overblijfselen en talloze culinaire specialiteiten! Huur uw appartement in Rome en beleef een unieke ervaring! Meer informatie
Ontdek onze 3 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Rome

Boek uw vakantiewoning in Rome: zin in wat dolce vita?

Want wie heeft er nog nooit van gedroomd om het Colosseum, de Sixtijnse Kapel, het Forum Romanum of Vaticaanstad te zien? Al deze monumenten getuigen van de macht en cultuur van het oude Romeinse Rijk. De stad is een meesterwerk op zich! Tijdens uw wandeling mag u het beroemde Piazza Trevi en zijn fontein niet missen: ga even zitten om het beroemde Italiaanse ijs te proeven terwijl u de wonderen van de stad aanschouwt.

Uw vakantie in Rome: tussen stad en natuur

Plant u een uitstapje buiten de stad om de Italiaanse natuur te observeren? Het meer van Castel Gandolfo biedt een adembenemend uitzicht op de heuvels van de berg Alban. Op enkele tientallen kilometers van Rome kunt u wandelen door de straten van het middeleeuwse dorp Calcata. Het is gebouwd op een rots met uitzicht op een kleine beboste vallei en is perfect voor een dagje uit in het hart van Italië. Liefhebbers van oude geschiedenis kunnen terecht in een van de oudste steden van Lazio. Het dorp Cerveti neemt u mee terug naar de oude Romeinse tijd en laat u de overblijfselen van de Etruskische necropolis ontdekken. Uw vakantiewoning in Rome is van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het ligt dicht bij het openbaar vervoer en is het ideale uitgangspunt om de hoofdstad te bezoeken!
Terug