ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Vieste

Vakantiewoning in Vieste: schilderachtig stadje aan de Adriatische Zee

Résidence Piano Grande, ideaal gelegen in het nationale park Gargano, is een aangenaam uitgangspunt voor wandelingen door de dichte vegetatie van dit beschermde gebied. Huur uw appartement in Vieste: aan het einde van het schiereiland Gargano, op een klif tegenover de Adriatische Zee, biedt dit pittoreske stadje vele activiteiten. Geniet van de stranden, waaronder Pizzomunno met zijn imposante 25 meter hoge monoliet. Reis per boot of kano langs de zuidelijke kustlijn, waar de steile kalkstenen kliffen uitlopen in het kristalheldere water van de Adriatische Zee. Ontdek zeegrotten zoals Grotta Sfondata. Ga terug aan land om de hoogtepunten van deze historische stad te bezoeken, met zijn Romaanse kathedraal gewijd aan de Maria-Tenhemelopneming, en bewonder het kasteel uit de tijd van Frederik II. Met familie of vrienden: uw verblijf in uw vakantiewoning in Vieste belooft plezier voor iedereen! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Vieste (Apulië)

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Vieste, een Italiaanse stad aan de Adriatische Zee

Vieste, met zijn stranden, door de zee omgeven kustlijn, witgekalkte huizen en weelderig beboste achterland, is een must voor liefhebbers van authenticiteit. Een gratis pendelbus brengt u van uw vakantiewoning in Vieste naar het strand. Binnen uw residentie geniet u van volledig uitgeruste appartementen met een zwembad en een sportveld. U kunt er ook deelnemen aan vele activiteiten!

Een verblijf tussen land en zee op het schiereiland Gargano

Vanuit Vieste vertrekken liefhebbers van duiken en natuur naar de Tremiti eilanden om er een beschermde archipel te ontdekken. Als u liever de hoogte ingaat, kunt u naar de Monte Sant'Angelo en er zijn kasteel klimmen, dat een uitzonderlijk uitzicht biedt op de Golf van Manfredonia. Verken de vele monumenten, waaronder het heiligdom gewijd aan de aartsengel Michaël en de bijbehorende basiliek. Breng ten slotte een bezoek aan de badplaats Manfredonia om het Nationaal Archeologisch Museum te bezoeken, waar Daunische stèles staan. Zet uw koffers neer in uw vakantiewoning in Vieste en laat u verrassen door de schoonheid van de kustplaatsen in de provincie Foggia, bekend om hun onberispelijke gebouwen en ongerepte mediterrane vegetatie.
Terug