ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Castelnuovo del Garda

Vakantiewoning in Castelnuovo del Garda: een tussenstop bij het Gardameer

Boek uw vakantiewoning in Castelnuovo del Garda: dit charmante stadje aan de zuidkant van het Gardameer is een perfecte bestemming voor een gezinsvakantie onder de Venetiaanse zon. Zet uw koffers neer in de Residentie Eden en geniet van de rustige omgeving om nieuwe energie op te doen in een bosrijk park. Vakantie is ook de perfecte gelegenheid om buiten te ontbijten in een natuurlijke en verkwikkende omgeving. Daarna kunt u genieten van de watersporten of tot rust komen in een van de fitnesscentra in dit levendige resort. Op korte afstand van Castelnuovo del Garda ligt het Gardameer vol met stranden, de ene nog mooier dan de andere, en charmante stadjes tussen land en water. Ontdek prachtige uitzichten vanaf het water van het Gardameer, per waterfiets of boot, of via de wandel-, paardrij- of fietsroutes. Huur een appartement in Castelnuovo del Garda voor een vakantie vol ontdekkingen en verwondering. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Castelnuovo del Garda

Home ITALIË Meergebied Castelnuovo del Garda
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een moment van betovering en gezelligheid met de familie in een magische omgeving

De regio nodigt uit tot buitenactiviteiten en is ideaal gelegen voor gezinsuitstapjes. Uw vakantiewoning in Castelnuovo del Garda ligt op slechts enkele kilometers van 3 grote pretparken. Gun uzelf een moment vol avontuur en fantasie tijdens een bezoek aan Gardaland. In de zomer is er niets beter dan een uitstapje naar het waterpark Canevaworld om vervolgens op safari te gaan in het wildpark Parco Natura Viva en dinosaurussen op ware grootte te bewonderen!

Een land van kunst en geschiedenis tussen glooiende heuvels en meren

Onder de juweeltjes die in het Gardameer weerspiegeld worden, is Bardolino een van de populairste plaatsen in het zuiden van het meer, beroemd om zijn wijngaarden. U kunt er heerlijk wandelen langs de haven en door de smalle straatjes in het centrum van het dorp, tussen de kleurrijke huizen. In de prachtige romantische stad Verona kunt u vanaf het historische centrum, Piazza delle Erbe, alle verborgen schatten van de stad ontdekken en de tijd nemen om een koffie te drinken of een ijsje te proeven in een van de mooiste steden van Italië. Terug bij uw vakantiewoning in Castelnuovo del Garda kunt u nog een laatste duik in het grote zwembad van de residentie nemen.
Terug