ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Meergebied

Vakantiewoning rond het meer

Het Merengebied is een paradijs voor sporters en voor degenen die hun vakantie in de open lucht willen doorbrengen, om te ontspannen, te bezoeken en plezier te maken. Gelegen in Lombardije, in het noordoosten van Italië, dicht bij de Zwitserse grens, biedt deze regio vele mogelijkheden voor klimliefhebbers en sportievelingen in contact met de natuur. Wanneer u kiest voor een vakantiewoning in het Merengebied, wees dan voorbereid op een enorme ontspanningsruimte in de open lucht. Zet uw koffers neer in Sirmione of Laguna di Sirmione voor een verblijft dicht bij het Gardameer en het schiereiland. Vanaf Garda en Manerba Del Garda is het uitzicht op het Gardameer en zijn omgeving majestueus. In Peschiera del Garda en Castelnuovo del Garda bevindt u zich vlak bij het waterpark Gardaland, met entertainment voor jong en oud. Een woning huren in het Merengebied staat garant voor een adembenemend uitje met adembenemende vergezichten. Tijdens uw reis ontdekt u de lokale oeno-gastronomische traditie die in het teken staat van vis uit het meer, de delicate olijfolie en de 'lugano'-wijn. Meer informatie
Ontdek onze 7 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Merengebied

Home Italië Meergebied

Een sporthal te midden van bergen, meren en heuvels

De omgeving rondom de meren is uniek voor golf, wandelen en nordic walking in het bos. Watersportliefhebbers kunnen kiezen uit surfen op de golven van het Comomeer, diepzeeduiken of zeilen op een jacht. Als u van sensatie houdt, kunt u op een mountainbike de hellingen afrijden, rotsen beklimmen, met een paraglider over het meer opstijgen of gaan canyoning op de bergstromen.

Een verblijf op maat tussen welzijn en themaparken

Neem na uw wandeling langs de meren de tijd om te ontspannen in de thermen van de regio en geniet van de kostbare weldaden van het zwavelhoudende water. Om uw verblijf op te fleuren kunt u terecht in Gardaland, het grootste pretpark van Italië, met een achtbaan en een vliegend eiland, voordat u wordt ondergedompeld in de wereld van de piraten. Wanneer u uw vakantiewoning rond de meren reserveert, kunt u genieten van een prachtige landschap en een perfecte balans tussen culturele vakanties, verjongende vakanties en sportieve excursies.
Terug