ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Sirmione

Sirmione, gelegen op een schiereiland ten zuiden van het Gardameer, is de ideale stad voor een ontspannende vakantie. Midden in de natuur, omgeven door talrijke bij wandelaars populaire paden, kunt u in het grootste Italiaanse meer windsurfen of duiken. Naast dit natuurlijke sportterrein kunt u zich verder uitleven bij de sportfaciliteiten van uw Residentie-Club Garda Village. Na zoveel inspanning bieden het zwembad en de rivier met hydromassage een welverdiend moment van ontspanning. Voor meer rust kunt u naar het nabijgelegen strand gaan, of op het terras van uw bungalow zitten in afwachting van een gezellige maaltijd in een restaurant in het centrum van Sirmione. Na een goede nachtrust gaat u op pad om de archeologische vindplaats van de grot van Catullo, aan het einde van het schiereiland, te ontdekken en het panorama vanaf Jamaica Beach te bewonderen. Wandel door het Maria Callas Park, tegenover de villa van de beroemde zangeres, en bezoek het middeleeuwse kasteel van Scaligera. Twijfel niet tussen een sportief of cultureel verblijf: boek uw verblijf in Sirmione! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Sirmione - Merengebied

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Sirmione, een kuuroord met een rijke geschiedenis

Sirmione, sinds de renaissance bekend om zijn thermale baden en zwavelrijk water, trekt vakantiegangers aan die op zoek zijn naar welzijn. Na een dagje ontspannen in de spa kunt u door de smalle straatjes van het stadscentrum slenteren en van de vele markten profiteren om lokale producten te ontdekken. Breng zeker een bezoekje aan de kerk Santa Maria Maggiore om de indrukwekkende fresco's te bewonderen.

De ontdekking van het Italiaanse merengebied

De oevers van het Gardameer bieden een opeenvolging van oude stadjes, zoals Peschiera del Garda, met zijn militaire verleden dat nog zichtbaar is in de vestingmuren en het legermuseum. Sensatiezoekers kunnen genieten van het nabijgelegen themapark Gardaland. Tot slot mag uw verblijf niet eindigen zonder een uitstapje naar de stad van de geliefden, Verona. Kies uw vakantiewoning in Sirmione en geniet van uw verblijf!
Terug