ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Lido Di Spina - Ravenna

Vakantiewoning in Lido di Spina: ontdek het Nationaal Park en de beschermde omgeving

De Italiaanse badplaats Lido di Spina verwelkomt u aan de oevers van de Adriatische Zee. Tussen de zee en het dennenbos, op 600 m van het strand, geniet Camping Spina van een uitstekende geografische ligging. Uw vakantiewoning in Lido di Spina is het ideale uitgangspunt om volop te genieten van de rijkdommen van de Po-Delta, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het verkennen van het Spina nationale park, met zijn ongerepte natuurlijke omgeving, is een geweldige kans om een verscheidenheid aan flora en fauna te zien. Een bezoek aan de middeleeuwse steden van Emilia Romagna staat garant voor een reis door het hart van de Italiaanse Renaissance. Kies een vakantie die bij u past. Ontdek de Po-Delta te voet, per fiets of per boot. Rijd over de Italiaanse wegen en bewonder de uitzonderlijke landschappen, ga op het strand liggen, bezoek kastelen en musea ... Er zijn hier veel activiteiten voor iedereen! Meer informatie
Home Italië Po Delta Lido Di Spina - Ravenna
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen

Lido di Spina, een badplaats waar kunst centraal staat

Lido di Spina is een perfecte vakantiebestemming met prachtige, gouden stranden waar u heerlijk kunt ontspannen. Dit voormalige vissersdorp combineert luxe met authenticiteit en bestaat uit een verscheidenheid aan gebouwen, van door architecten ontworpen villa's tot pittoreske hutjes. Lido di Spina trekt met zijn aan kunstenaars gewijde straten ook kunstliefhebbers uit de hele wereld aan. Het huis waar maestro Remo Brindisi woonde is nu een gerenommeerd museum voor hedendaagse kunst.

De natuurlijke en culturele rijkdom van de Podelta<

Vanuit uw vakantiewoning in Lido di Spina kunt u de regio van de Po-delta verkennen. In het hart van een opmerkelijke vegetatie leven 400 soorten reptielen, zoogdieren en vissen samen met 300 verschillende vogels. Deze grote vogelpopulatie maakt het gebied tot het grootste vogelreservaat van Europa. Als u van geschiedenis houdt, bezoek dan zeker de mooie steegjes van Ravenna en de middeleeuwse stad Ferrara, met zijn renaissance monumenten. Ten noorden van het dorp Comacchio, bekend als "Klein Venetië", kunt u ook de Abdij van Pomposa met haar indrukwekkende fresco's bezoeken. Als koppel, groep vrienden of als gezin, kom tot rust in het hart van de Po-delta in uw vakantiewoning in Lido di Spina. Cultureel, sportief of ontspannend: alles is mogelijk!
Terug