ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Campofelice Di Roccella

Vakantiewoning Campofelice di roccella: kleine kustplaats in Sicilië

Vanuit uw vakantiewoning in Campofelice di Roccella, een klein dorpje aan zee in het noorden van Sicilië, verkent u het grootste eiland in de Middellandse Zee! Huur uw appartement in Campofelice di Roccella in het Hotel-Résidence Dolcestate Club een vriendelijk en rustig toeristisch complex, in een groene omgeving op slechts 200 meter van het strand. Alles is aanwezig voor een verblijf van ontdekking en ontspanning met familie of vrienden. Leef in de open lucht en wissel waterplezier, paardrijden en wandelen in de bergmassieven van het Parco delle Madonie af. Bezoek dit enorme natuurpark, waar een grote verscheidenheid aan boomsoorten en unieke wilde dieren leven. Bewonder tijdens uw reis pittoreske dorpjes als Collesano of Isnelo en historische kastelen. Vervolg uw reis naar de middeleeuwse stad Castelbuono en het kasteel van Ventimiglia en kijk hoe de ezels van de stad in de vroege uurtjes het afval verzamelen. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Campofelice di Roccella

Home ITALIË Sicile Campofelice Di Roccella

Cefalàº, een authentiek kustdorp met vele facetten

Cefalàº, op slechts 15 kilometer van uw verblijf, is een ware oase van rust aan zee. Wandel doorheen dit typisch Siciliaanse dorp met zijn jodiumgeur. U mag de majestueuze Normandische kathedraal op de top van de klif en het unieke panoramische uitzicht op de kust zeker niet missen! In het historische centrum, in de smalle straatjes, zijn er heel wat winkels die traditionele ambachten verkopen. La Corte dei Golosi is de place to be voor fijnproevers en wijnliefhebbers, en getuigt van de rijkdom van de Siciliaanse en Italiaanse wijnindustrie. Geniet van de lokale keuken, gebaseerd op pasta en vis, in de restaurants van de stad.

Palermo, een multiculturele en bruisende stad

De hoofdstad van Sicilië ligt op 40 minuten rijden van San Campofelice di Roccella. Bezoek de grootste stad van het eiland te voet. Slenter door de autovrije straten, die vele verborgen schatten onthullen. Ontdek tussen de levendige markten en musea het Palacio dei Normanni, het Teatre Massimo of de bustes van de Moren, een groep van vier beelden die door de UNESCO op de werelderfgoedlijst zijn geplaatst. Terug bij uw vakantiewoning in Campofelice di Roccella, geniet u van de stralen van de zonsondergang en neemt u een laatste duik in een van de buitenzwembaden van uw verblijf.
Terug