ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Dicomano

Vakantiewoning in Dicomano: klein dorp op het platteland van Toscane

Alle charmes van Toscane zijn voor u beschikbaar vanuit uw vakantiewoning in Dicomano. Dit kleine dorp, met zijn ontspannende natuurlijke omgeving, is ideaal voor een pauze en om nieuwe energie op te doen. Ideeën voor uitstapjes zijn gevarieerd en gericht op het traditionele lokale leven. De heuvels in de omgeving kunnen te voet, te paard of op de fiets worden verkend. De eerste uitlopers van de bergen Falterona en Campigna kondigen de natuur in haar ruwe staat aan en onthullen weelderige landschappen. Een van de hoogtepunten van uw verblijf is de gastronomie van dit dorp, waar verschillende authentieke Toscaanse restaurants zijn. De lokale productie van goede wijnen van de appellation Chianti Rufina gaat perfect samen met de typische gerechten uit de streek, bereid met lokale producten, zoals ribollita soep of steak op Florentijnse wijze. Huur uw appartement in Dicomano in het Résidence Vigna la Corte om onvergetelijke momenten te beleven tussen natuur en cultuur. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Dicomano

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Dicomano, een ontspannende omgeving met een hoge levenskwaliteit

Dicomano is een landelijk dorp waar u de grote toeristische trekpleisters van Toscane kunt ontdekken terwijl u geniet van een bewaard gebleven leefomgeving. Dit rustige dorp, dat deel uitmaakt van de metropool Florence, ligt in een groene omgeving, aan de oever van een rivier die door de bomen kronkelt, en nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van het goede leven.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Toscane binnen 2 uur

Dicomano is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de vele schatten van Toscane. Florence ligt slechts 37 km naar het zuidwesten. U kunt Pisa, Siena en Lucca bezoeken tijdens een daguitstap. Het dorp ligt ook aan de poort van het Nationaal Park Casenti, een UNESCO werelderfgoed, waar wolven vrij rondlopen. Een uitstapje naar het meer van Bilancino is een must: het wordt beschouwd als een van de mooiste in de regio en biedt een scala aan wateractiviteiten, van vissen tot windsurfen. Als u een rustige tijd wilt doorbrengen, zal uw vakantiewoning in Dicomano u zeker bevallen. De alom aanwezige natuur en de grote bezienswaardigheden van Toscane in de buurt zijn winnende troeven voor een geslaagd verblijf.
Terug