ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Marina di Massa tussen middeleeuwse stad en badplaats

Marina di Massa is een van de bekendste badplaatsen in de omgeving van Massa en Carrara. Het historische centrum heeft een middeleeuws gedeelte en vele renaissancegebouwen, waaronder de villa Cybo-Malaspina en het Palazzo dei Logi. Het plaatselijke Marmer Museum vertelt de geschiedenis van de Carrara-steengroeven. Veel kunstenaars hebben hun intrek genomen in de omliggende straten. De bergen liggen ook heel dicht bij uw vakantiewoning in Marina di Massa. De Apuaanse Alpen bieden geweldige ideeën voor excursies en natuurwandelingen, te voet of per mountainbike, altijd met een prachtig uitzicht op de hele kust. De plaatselijke gastronomie weerspiegelt deze authentieke en goed bewaarde streek. Specialiteiten zoals lam zerasco of taglierini met bonen benadrukken de knowhow van lokale producenten. Huur uw appartement in Marina di Massa in het Résidence La Pergola in een groene omgeving, dicht bij het strand, voor een verkwikkende en ontspannende vakantie. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Marina di Massa

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een badplaats aan de Apuaanse Rivièra met vele troeven

Om het zwemmen met uw gezin leuker te maken, biedt de badplaats Marina di Massa een compleet aanbod aan watersporten: zeilen, waterfietsen, kajakken op zee, snorkelen... Een fietspad leidt naar Forte dei Marmi. De zonsondergangen op de pier zijn gewoonweg prachtig. Openluchtshows en concerten zorgen voor sfeer in de avonden.

Een zeer divers cultureel en natuurlijk erfgoed

Een bezoek aan de marmergroeven van Carrara is een van die momenten die u nooit meer zult vergeten. Met zijn smetteloze witheid heeft deze unieke rots de grootste beeldhouwers geïnspireerd, waaronder Michelangelo. De regio Lunigiana is zeer geliefd vanwege het glooiende landschap en het oude erfgoed: kastelen, burchten en versterkte dorpen. De beroemde kleurrijke dorpen van Cinque Terre liggen op minder dan een uur rijden. Als u droomt van een vakantie rijk aan culturele ontdekkingen en gevarieerde activiteiten, dan is een vakantiewoning in Marina di Massa een bestemming bij uitstek. Strand, bergen en platteland, hier zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagd verblijf.
Terug