ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Palazzuolo sul Senio

Vakantiewoning in Palazzuolo sul Senio klein Toscaans dorp op een heuvel

Wanneer u kiest voor een vakantiewoning in Palazzuolo sul Senio, bent u verzekerd van een verkwikkende vakantie. Met de Apennijnen zover het oog reikt, ervaart u een ongekend gevoel van vrijheid. Leun achterover en ontspan in deze majestueuze natuurlijke omgeving, terwijl u geniet van een hoog niveau van comfort. Na het wandelen, mountainbiken of trekking over een van de vele wandelpaden, kunt u genieten van eenvoudige genoegens zoals een ijsje in de schaduw van een terras aan de rivier. Het Parc de la Fontaine biedt een echte oase van koelte in het hart van het dorp. Het gebouwde erfgoed heeft een zekere charme en kunt u ontdekken in de smalle straatjes. De zuiverheid van deze ongerepte omgeving is ook 's nachts voelbaar, wanneer de hemel bezaaid is met een groot aantal sterren. Huur uw appartement in Palazzuolo in het Résidence I Cancelli om intens dicht bij de natuur te leven. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Palazzuolo sul Senio

Home Italië Toscane Palazzuolo sul Senio
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een authentiek en tijdloos dorp

De sfeer in Palazzuolo sul Senio is bijzonder rustig en ontspannend. Dit kleine residentiële dorp op de berghelling heeft zijn onveranderlijke manier van leven, onderbroken door de seizoenen, weten te behouden. Nachtmarkten en festivals verlevendigen de kleine straatjes en het centrale plein met zijn arcades. Het archeologisch museum geeft een uitgebreid overzicht van het leven van de bewoners van de regio door de eeuwen heen.

Een Alpengebied verbonden met belangrijke sites

De streek rond Palazzuolo sul Senio is rijk aan natuurgebieden: de passen Sambuca en Carnevale, de watervallen van Rio Rovigo en Abbraccio, en het prachtige landschap. Het Nationaal Park van de bossen van Casentines onthult zijn rijke biodiversiteit dankzij de vele ontdekkingspaden die zijn aangelegd. De flamboyante stad Florence en de Byzantijnse stad Ravenna, twee van de culturele en architectonische hoogtepunten van Italië, liggen op minder dan 2 uur rijden. Laat u verleiden door de schoonheid van het landschap of de rust van de open ruimte vanuit uw vakantiewoning in Palazzuolo. Hier kunt u genieten van alle geneugten van de bergen.
Terug