ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Pistoia

Vakantiewoning in Pistoia

Boek uw vakantiewoning in Pistoia, in het hart van een van de mooiste provincies van Toscane. Deze historische stad, gelegen tussen Florence en Lucca, is rijk aan kunstwerken en beroemde monumenten en is een van de oudste van Italië. De provincie Pistoia, grenzend aan de Apennijnen, is ideaal voor een vakantie in de natuur. De nabijheid van de bergen en de skipistes biedt een interessant scala aan sportieve activiteiten, ongeacht het seizoen. U kunt ook kiezen voor een wellnesskuur in een van de nabijgelegen kuuroorden en profiteren van de therapeutische deugden van natuurlijke bronnen die al sinds de oudheid bekend zijn. Culturele vakanties, sportactiviteiten, gastronomisch toerisme ... Pistoia biedt u een veelheid aan vrijetijdsactiviteiten. In de buurt wachten een van de belangrijkste dierentuinen van het land en Collodi's Pinocchio Park op u voor spannende gezinsuitstapjes. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Pistoia, een stad van kunst en geschiedenis

Pistoia heeft een groot aantal historische gebouwen, waaronder de kerk van Sant'Andrea, een van de juwelen van de Toscaanse Romaanse kunst. De preekstoel wordt beschouwd als het meesterwerk van de beroemde beeldhouwer Giovanni Pisano. In het middeleeuwse centrum vormt het Piazza Del Duomo een echte blikvanger. Vergeet niet de musea en monumenten te bezoeken: het achthoekige baptisterium, de kathedraal van San Zeno met zijn 70 meter hoge klokkentoren en het paleis Vescovi. De ondergrondse gangen van Pistoia, die toegankelijk zijn vanaf het oude Ceppo ziekenhuis, zijn een bijzondere attractie. Ontdek ze tijdens een rondleiding en ontdek dan ook meteen enkele fascinerende anekdotes over het verleden van de stad.

Een aantrekkelijke regio

Pistoia ligt in het noorden van Toscane en wordt omringd door aantrekkelijke plaatsen. Deze provincie van bergen, groene heuvels en glooiende wijngaarden heeft verschillende natuurlijke warmwaterbronnen. De steden Montecatini en Monsummano liggen op slechts enkele minuten van uw vakantiewoning. In het zuiden ligt het moerasgebied van Fucecchio met zijn betoverende landschap. Dit natuurlijke toevluchtsoord is populair bij liefhebbers van planten en vogels en herbergt vele zeldzame dier- en plantensoorten. Als u Florence bezoekt, stop dan ook zeker even in Anchiano om de geboorteplaats en het museum van Leonardo da Vinci te bezoeken. Reserveer uw vakantiewoning in Pistoia voor een exotisch verblijf in een van de mooiste regio's van Italië.
Terug