ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Riotorto Italiaans dorp in de provincie Livorno

In het zuiden van Toscane, in de provincie Livorno, ligt het Italiaanse dorp Riotorto op een bevoorrechte locatie tussen zee en bergen. Het dorp ligt tussen Piombino en Follonica in een groene omgeving vlak bij de stranden. Huur uw eigen appartement in Riotorto of verblijf in een comfortabele hotelkamer om te genieten van de Toscaanse kust. Het Hotel-Résidence Borgo Degli Olivi ligt op slechts 200 meter van het stadscentrum, in een park van 2 hectare met uitzicht op de Tyrreense kust. Dit charmante landgoed, dat doet denken aan de oude Italiaanse kloosters, biedt eenvoudig toegang tot de plaatselijke stranden. Uw vakantiewoning in Riotorto ligt op slechts 3 km van de Golf van Follonica in het zuiden, met zijn kleine duinen en pijnboombossen. U bent ook heel dicht bij het fort van Populonia, dat 15 km naar het westen ligt. Gebouwd op een heuvel, biedt het een prachtig uitzicht op de Golf van Baratti. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een ontspannende Italiaanse badplaats

De badplaats Riotorto, gelegen tussen natuurparken, stranden en heuvels, is een aangename omgeving voor een ontspannen verblijf met vrienden of familie. Het ligt tegenover het eiland Elba, wordt omringd door prachtige stranden en is een ideaal vertrekpunt voor excursies naar de Toscaanse archipel en de kleine eilandjes Pianosa, Capraia en Montecristo. Voor toeristen heeft de stad verschillende winkeltjes en restaurants waar u de Italiaanse gastronomie kunt ontdekken en Toscaanse wijnen kunt proeven.

Ontdek de kustlijn en de steden van Toscane

Riotorto ligt een uur ten zuiden van Pisa en is ideaal gelegen om de beroemde scheve toren te ontdekken. Profiteer van de nabijheid van de zee om de prachtige Toscaanse kustlijn te verkennen of bezoek een van de grootste zeehavens van Italië in de stad Livorno. Aarzel ook niet om verder landinwaarts de prachtige steden Siena of Florence te bezoeken, juweeltjes van de Toscaanse geschiedenis. Ontspan aan de Toscaanse kust met een vakantiewoning in Riotorto, een badplaats tegenover het eiland Elba die een bevoorrechte toegang biedt tot de grootste steden van Toscane.
Terug