ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Tavarnelle Val di Pesa

Vakantiewoning Tavernelle Val di Pesa

20 kilometer ten zuiden van Florence ligt uw vakantiewoning in Tavarnelle Val di Pesa in het hart van het Toscaanse platteland. Als u op zoek bent naar een rustige en vredige plek voor een gezinsvakantie, dan zit u goed bij Résidence Fattoria Querceto. Natuurliefhebbers genieten van het uitzicht vanaf het Résidence Fattoria Montignana. Het ligt midden in de valleien en is omgeven door wandelpaden. Pak uw koffers en verken Italië! Natuurexcursies en wijnworkshops wachten op u! Voor een paar dagen met vrienden, of voor een romantisch weekend: huur uw appartement in Tavarnelle Val di Pesa en geniet van een accommodatie voorzien van alle moderne gemakken. Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Tavernelle Val di Pesa

Home ITALIË Toscane Tavarnelle Val di Pesa
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Beleef een verandering van omgeving in de Toscaanse heuvels

In de middeleeuwse oude stad Tavarnelle Val di Pesa kunt u in alle rust wandelen en de schoonheid van de traditionele Italiaanse architectuur aanschouwen. Wandel door de rustige straatjes en bewonder de oude Abdij van Badia in Passignano of de Abdij van San Michele Arcangelo in Passignano. Ook de gotische kerken Santa Lucia al Borghetto en San Pietro in Bossolo zijn een bezoekje waard. Om meer te weten te komen over de omgeving kunt u het Museum voor Heilige Kunst bezoeken en de vele kastelen in de omgeving, die de geschiedenis van deze stad in de Toscaanse valleien illustreren.

De Chiantivallei: een vakantie tussen natuur en traditie

De Chiantivallei, gelegen tussen Florence en Siena, staat bekend om zijn uitstekende wijnen. De wijnbouwtraditie gaat terug tot de 13e eeuw en maakt deze regio tot een bevoorrechte plaats voor een onvergetelijke reis langs wijngaarden, heuvels en kleine typische Toscaanse dorpjes. Na een dag vol ontdekkingen kunt u terugkeren naar de rust van uw vakantieverblijf in Tavarnelle Val di Pesa, en genieten van de faciliteiten van uw accommodatie voor een aangename avond van ontspanning.
Terug