ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning Régusse: Tussen de zee en de bergen in het Regionale Natuurpark van de Verdon

Régusse is een rustig en vredig dorp in de Var. Niet ver van het meer van Sainte-Croix, is de gemeente Régusse gebouwd op een rotsachtige uitloper en omgeven door het bos van Saint Jean en het bos van Pelenc. Verken de omgeving aan de hand van de vele wandelpaden en ontspan midden in de natuur. Om deze stad, die tussen de Provence en de Luberon ligt, te verkennen, kunt u kiezen tussen wandelen en paardrijden. Er zijn ook routes voor mountainbikes. Régusse profiteert het hele jaar door van allerlei evenementen, waaronder het beroemde vliegerfestival dat de trots van het dorp is. Neem de tijd voor een wandeling door deze gemeente met een rijke geschiedenis, neem vervolgens de schaduwrijke wegen om de niet te missen Gorges du Verdon te ontdekken en geniet van sportieve activiteiten. Boek uw vakantiewoning in Régusse voor een vakantie in de bergen, in de rust en stilte met de natuur als decor. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen tot Régusse

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 27/07/2024 op 03/08/2024
van 27/07/2024 op 03/08/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024

Ontdekking van het oude dorp en het lokale erfgoed

Neem tijdens uw verblijf de tijd om door de smalle straatjes van de Vieux Village te wandelen en de stadsmuren, de ruïnes van het Tempelierskasteel of de windmolens te bewonderen. Een ervan is nog steeds in bedrijf. Bezoek het Veteranenherdenkingsmuseum, gevestigd in een voormalige kapel. Er wacht u een terugblik op de gevechten in verschillende oorlogen aan de hand van documenten, materiaal, persoonlijke voorwerpen en uniformen.

De Gorges du Verdon, een uitzonderlijk kader voor een uniek verblijf

Régusse ligt op slechts enkele kilometers van de Gorges du Verdon. Het is de grootste canyon van Europa en bovenal een waar natuurjuweel. Hier kunt u uw ogen echt de kost geven. De Gorges du Verdon kunnen in alle seizoenen worden bezocht en bieden een overvloed aan activiteiten voor sportliefhebbers: klimmen, fietsen, canyoning, raften, kanoën en kajakken zijn slechts enkele van de manieren om het gebied te verkennen. Als u de voorkeur geeft aan rustiger water, vooral voor familieplezier, ga dan naar het Lac de Sainte-Croix om te zeilen of te zwemmen in het smaragdgroene water van het op twee na grootste meer van Europa. Ontdek de grootste canyon van Europa en prachtige natuurlandschappen door uw vakantiewoning in Régusse te reserveren.
Terug