ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Bravone

Vakantiewoning in Bravone in Haute-Corse

Op zoek naar zon, kristalhelder water en wilde stranden? Ontsnap deze zomer dan naar de prachtige badplaats Bravone in de Haute Corse. Een natuurlijk juweel gelegen aan de Costa Serena tussen Bastia en Porto Vecchio. U laat uw alledaagse leven gegarandeerd achter tijdens uw vakantie in het hart van een charmante badplaats. Vergeet de drukte van de toeristische zomersteden en kom nieuwe energie opdoen tussen de ruige bergen van de Haute Corse, het opvallende blauw van de Middellandse Zee en de met struikgewas bedekte groene valleien. In de buurt van uw vakantiewoning (Residence Odalys Sognu di Mare) kunt u heerlijk wandelen tussen de oude stenen huizen met gazen daken: tijd om het culturele erfgoed van het dorp te waarderen, onder het genot van een lichte zeebries. Bravone is een genot voor alle zintuigen, waar u te midden van uitzonderlijke landschappen een ontspannende vakantie kunt doorbrengen in de delicate hitte van de zomerdagen. Dankzij de centrale ligging kunt u nieuwe horizons verkennen, van de kust tot het achterland, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Bravone

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 21/08/2024 op 28/08/2024
van 03/08/2024 op 10/08/2024
van 24/07/2024 op 31/07/2024

Bravone: cultuur en erfgoed

Wandel door de straten van het dorp om het historische verleden te begrijpen. Zoals in veel dorpen op Corsica markeren de overblijfselen en religieuze gebouwen de architectuur en geven deze haar traditionele karakter. Een authentieke ervaring die u niet mag missen tijdens uw vakantie in Bravone in de Haute-Corse. De geschiedenis van het dorp leeft voort in de ruïnes en oude gebouwen, waarvan de kapellen dateren uit de Romeinse tijd. Maak van de gelegenheid gebruik om deze culturele overblijfselen te verkennen en alles te weten te komen over de identiteit van het dorp. Leer meer over de Corsicaanse cultuur in het etnografisch museum in Cervioni en maak vervolgens een wandeling naar Aléria. Historisch dorp in Haute-Corse, beroemd om zijn archeologische opgravingen en overblijfselen. Een echte must voor uw verblijf in Bravone.

Bravone: adembenemend natuurlijk erfgoed

Geniet in de Haute-Corse van deze natuurlijke omgeving tussen steile bergen en prachtige stranden. U kunt zich onder de zachte zon laten meevoeren op een golf van welzijn, gesust door het deinende geluid van de zee. De zandstranden worden aangevuld met intieme baaien waar het turquoise water het landschap een uitzonderlijke sfeer geeft. Geniet van de zon aan de voet van het ruige terrein van de berg voordat u een duik neemt in de zeldzame schoonheid van de zeebodem. In Bravone bevindt uw vakantiewoning zich in de buurt van een groene vallei met olijf- en kastanjebomen die een zoete geur verspreiden. Maak ten slotte een wandeling langs de rivier de Bravone om de watervallen te bewonderen. Een lust voor het oog!

Vrije tijd en activiteiten in Bravone

Combineer ontspanning en vrije tijd midden in de natuur! Neem vanuit uw accommodatie deel aan allerlei leuke activiteiten om plezier en ontspanning te combineren. Aan zee kunt u genieten van de kleine baaien en intieme strandjes, een duik nemen in het zoute water van de stranden van Bravone om er de pracht van de zeebodem te bewonderen en allerlei watersporten beoefenen. Als u van buitenactiviteiten houdt, spring dan op uw mountainbike, fiets of paard en verken de bewegwijzerde wandelpaden van het eiland. Richting het noorden ontdekt u de prachtige hooggelegen meren. Richting het zuiden kunt u genieten van de prachtige, torenhoge kliffen van Bonifacio. Hier kunt u ongetwijfeld heel wat prachtige avonturen beleven!
Terug