ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Propriano: kleine haven aan zee in de Golf van Valinco

De stad Propriano, gelegen aan de zuidwestkust van Corsica, aan de monding van de Rizzanese, is een badplaats die zeer gewaardeerd wordt door de vele toeristen van het île de Beauté. Met zijn vele toeristische attracties is het een ideale plek om een vakantie door te brengen met familie en vrienden. Boek uw verblijf in Propriano en ontdek de wonderen van deze kleine havenstad aan de Golf van Valinco! Geniet van de zon tijdens een wandeling door het groene struikgewas en de stranden van Portigliolo, Lido of Puraja. Laat u verrassen door de charme en de rust van de kleine rotsachtige baaien, die te voet bereikbaar zijn via kleipaden. Uw vakantieverblijf in Propriano wacht op u in het Residentieel buitenverblijf Tikiti: op slechts 5 minuten van het strand ligt deze camping met een watercomplex, een speeltuin voor kinderen en een fitnessruimte in de open lucht, waar vakantiegangers kunnen genieten van een rustige en gezellige sfeer. Houdt u van stranden, natuurgebieden en wandelingen op het platteland? Dan is dit de bestemming voor u! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Propriano

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 21/08/2024 op 28/08/2024

Propriano, een authentieke en gastvrije stad

De stad Propriano, met zijn uitzonderlijke architecturale erfgoed, ligt op een grondgebied dat bezaaid is met overblijfselen van huizen en gebouwen die getuigen van het tumultueuze verleden van Corsica. Op het strand van Mancinu biedt het watersportcentrum van Valinco u de mogelijkheid om de geneugten van het zeilen te ontdekken aan boord van een zeilboot, een kajak of een waterfiets. De markt van Propriano is een genot voor fijnproevers, die er de producenten van de streek kunnen ontmoeten en de culinaire specialiteiten van de regio kunnen proeven. Ontdek op slechts 30 minuten van de stad de oude site van Filitosa. Hier staan talrijke menhirbeelden die de wortels en de eerste sporen van de kunst van het Corsicaanse volk laten zien.

De tijdloze charme van Corsicaanse steden

Sartène, "de meest Corsicaanse stad van de Corsicaanse steden", is gemakkelijk bereikbaar per auto of bus en is een waar paradijs voor liefhebbers van geschiedenis en architectuur. Breid de ervaring iets verder uit, op ongeveer zestig kilometer van Propriano, in de havenstadjes Ajaccio en Bonifacio. Niet te missen toeristische stops! De prachtige kliffen met uitzicht op de Middellandse Zee, het bergachtige achterland en de mariene of terrestrische biodiversiteit laten een onvergetelijke herinnering achter bij iedereen die een tussenstop maakt in deze twee emblematische gemeenten van het Corsicaanse grondgebied. Beleef een onvergetelijk moment door uw vakantiewoning in Propriano te reserveren, een ideale bestemming om de duizend en één charmes van Corsica te ontdekken!
Terug