ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Solenzara

Vakantiewoning Solenzara in Zuid-Corsica

Lange gouden zandstranden, paradijselijke baaien omzoomd met pijnbomen en geurige struikgewas ...Ga op vakantie in Solenzara in Zuid-Corsica in de prestigieuze residentie Residence Prestige Mare e Monte. De beroemde badplaats Solenzara ligt aan de Route des Nacres in een uitzonderlijk goed bewaard gebleven omgeving en in een idyllisch gebied tussen zee en bergen. Met zijn jachthaven in het centrum van de stad biedt het een betoverende omgeving voor bezoekende zeilers. De haven is het toneel van vele zomeractiviteiten en is een rustige plek om wandelaars in slaap te sussen met het gekletter van de masten van de zeilschepen. Op vakantie in Solenzara zult u vooral de unieke sfeer van het stadje waarderen, die verdeeld is tussen cultuur en natuur. Ontdek naast de prachtige stranden ook het intieme gezicht van Corsica door de dorpen van dit uitzonderlijke landelijke gebied te bezoeken. Solenzara is rijk aan cultureel en religieus erfgoed en de bijzondere schoonheid van de bergen. De rivier die door de bergen stroomt geeft het dorp zijn naam. Een natuurlijk juweeltje van poelen en heldere watervallen vlak bij de Aiguilles de Bavella. Meer informatie
Ontdek onze 3 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Solenzara

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 21/08/2024 op 28/08/2024
van 03/08/2024 op 10/08/2024
van 24/07/2024 op 31/07/2024

Solenzara: cultuur en erfgoed

Op Corsica symboliseren de architectuur van de dorpen en de overblijfselen die ze bevatten de historische en culturele rijkdom van het eiland. Slenterend door de smalle straatjes vol oude herinneringen, zult u de authenticiteit en de Corsicaanse identiteit begrijpen die de inwoners zo dierbaar is. En om niets van het culturele erfgoed van de regio te missen, kunt u uw vakantie in Solenzara benutten om de vele religieuze gebouwen in de dorpen van Zuid-Corsica te verkennen. In de buurt van uw vakantieaccommodatie in Solenzara kunt u de kerk Saint Paul bewonderen, midden op de vlakte. Profiteer van de vele excursies en neem een culturele pauze in de dorpen van de Côte de Nacre om de kerken en kapellen van Conca tot Solaro te bezoeken.

Natuur in Solenzara

In Zuid-Corsica bieden de zee en de bergen samen een panorama dat de mooiste ansichtkaarten waardig is. Het turquoise blauw van de zee contrasteert met de groene natuur van de bergen geflankeerd door enorme dennenbossen en geurige maquis. Uw vakantiewoning in Solenzara, gelegen tussen de baai, de haven en de onmetelijkheid van de bergen, is de ideale plek om te genieten van de wilde schoonheid van Corsica. Aan de zeezijde kunt u genieten van uitgestrekte prachtige stranden om te zonnebaden aan de rand van het doorschijnende water. Voor een onvergetelijk verblijf beveelt Odalys Vacances de rivier van Solenzara aan. De rivier, een juweel in het hart van een prachtige natuurlijke omgeving, is rijk aan watervallen en natuurlijke poelen met kristalhelder water. Geniet ten slotte van de rust van het gebied om de Monte Santu en de Aiguilles de Bavella te bewonderen: een grandioze plek waar de verbazingwekkende vorm van de rotsen tot leven komt te midden van een bos van dennen, eiken en kastanjebomen.

Sport en ontspanning in Solenzara

Op vakantie in een idyllische omgeving is het leuk om te sporten! Vanuit de dorpshaven vindt u alle watersport- en plezierbootprofessionals die u nodig hebt voor het huren van een boot of voor een boottochtje op zee. In de prachtige baai van Solenzara kunt u een peddel, zeekajak of jetski huren en excursies op zee maken. Als u nieuwsgierig bent naar de zeebodem, raden wij u aan om te duiken of te snorkelen om de zee te bewonderen. Liefhebbers van het buitenleven komen aan hun trekken met tal van activiteiten: wandelen, mountainbiken, klimmen, avontuurlijke cursussen... Een droomvakantie in het hart van de wildernis.
Terug