ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Portoferraio

Vakantiewoning in Portoferraio: bezoek de grootste stad van het eiland Elba

Vanuit uw vakantiewoning in Portoferraio bereikt u in enkele minuten het strand van Bagnaia en kunt u genieten van een van de vele aangeboden activiteiten. Zittend op dit strand kijkt u uit op de Medici forten, de haven en de vuurtoren van Portoferraio. De heuvels die uitmonden in de Tyrreense Zee herbergen een uitzonderlijke flora en fauna, die u kunt zien tijdens het snorkelen, kanoën, duiken of wandelen. Ontdekt u liever een plaats met een rijke geschiedenis? Trek dan van het Résidence Sant'Anna Del Volterraio naar het kasteel van Volterraio. Het ligt op een hoogte van bijna 400 meter en werd gebouwd door de Pisanen in de 13e eeuw. U kunt tijdens deze klim genieten van de ongerepte natuur en op de top het panoramische uitzicht op de Golf van Portoferraio bewonderen. Of u nu met familie of vrienden bent, voor een sportieve, ontspannende of culturele vakantie; huur uw appartement in Portoferraio en het eiland Elba zal u verrassen! Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Portoferraio

Een zonnige vakantie aan het water

Portoferraio is de grootste stad en de hoofdstad van Elba. Een perfecte bestemming voor een ontspannende vakantie in het zonnige Italië: deze stad staat bol van de historische monumenten. Aan het uiteinde van de Golf van Portoferraio heeft de kleine badplaats Bagnaia alle winkels die u nodig heeft voor uw verblijf. Op slechts 100 meter afstand bereikt u uw vakantieverblijf met volledig uitgeruste appartementen. U kunt ook genieten van lokale culinaire specialiteiten in het restaurant en ontspannen in het zwembad of de sauna. Wilt u stoom afblazen? Een tennisbaan bevindt zich in uw Résidence.

Het eiland Elba, een ongerepte natuur en een rijke geschiedenis om te ontdekken

Het eiland Elba, beschermd door het Nationaal Park van de Toscaanse Archipel, wordt gekenmerkt door zijn belangrijke terrestrische en maritieme biodiversiteit. Over het platteland liggen kleine typische dorpjes verspreid die de geschiedenis van de vroegere mijnbouw weergeven en herinneren aan de doortocht van illustere figuren zoals Napoleon Bonaparte of de familie Medici. In de buurt van de emblematische plaatsen van het eiland Elba kunt u met uw vakantiewoning in Portoferraio tijdens uw hele verblijf genieten van het kristalheldere water van de Tyrrheense Zee.
Terug