ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Eiland Elba

Vakantiewoning op het eiland Elba, land van ongerepte natuur

Als beschermd gebied in het nationale park van de Toscaanse Archipel, biedt het eiland Elba een breed scala aan activiteiten: zwemmen in kristalhelder water, ontspannen op zandstranden, het verkennen van kastelen en vestingwerken, het ontdekken van de overblijfselen van de mijnbouw, wandelen door de mediterrane vegetatie met zijn bewaard gebleven fauna ... Profiteer van de nabijheid van uw vakantiewoning op het eiland Elba om een duik te nemen in de Tyrreense Zee en de vele soorten te ontdekken die in dit zeereservaat wonen. Verdwaal in de smalle, kronkelende straatjes van de belangrijkste stad van het eiland: Portoferraio. Neem de tijd om de kleurrijke gevels van de huizen en de indrukwekkende vestingwerken te bewonderen. Ontdek ook Rio nell'Elba, een klein dorp in het binnenland op de berg Capanello, dat is ontstaan als gevolg van vroegere mijnbouwactiviteiten. U kunt het museum voor mijnbouwarcheologie en de oude openbare wasplaatsen bezoeken. Laat u verrassen door dit kleine stukje land met zijn ongerepte natuur en fascinerende geschiedenis. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Eiland Elba

Home Italië Eiland Elba

Een verblijf vol geschiedenis in een wilde omgeving

Elba ligt tegenover Toscane en heeft het klimaat van Zuid-Europa, ideaal voor een zonnig uitje aan de Tyrreense Zee. Dit eiland verrast door de diversiteit van zijn omgeving. Het is geschikt voor een ontspannende vakantie in badplaatsen zoals Marciana Marina of op de stranden van La Biodola of Nisporto. Het is ook een paradijs mensen die graag op ontdekking gaan dankzij de kleine middeleeuwse dorpjes, zoals Poggio en zijn versterkte kerk. Op weg naar Marciana kunt u even halt houden bij de fontein van Napoleon, waarvan het water door de keizer werd gewaardeerd om zijn geneeskrachtige werking.

Een veelzijdig eiland, ideaal voor vakanties

Het erfgoed van het eiland Elba en zijn hoofdstad Portoferraio is getekend door de ballingschap van Napoleon Bonaparte. Vanuit uw vakantiewoning op het eiland Elba kunt u de residenties van de keizer bezoeken: de Villa des Moulins en de Villa de San Martino. Uw wandeling gaat verder langs de haven en brengt u naar de forten van de Medici. Aarzel niet om tijdens uw verblijf een uitstapje te maken naar een typisch dorpje zoals Rio nell'Elba, genesteld op een heuvel, en het panorama te bewonderen. Onze vakantiewoningen op het eiland Elba zijn ideaal gelegen, zodat u zich kunt onderdompelen in deze plek met zijn bewogen verleden en sensationele landschappen.
Terug