ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Cecina

Vakantiewoning in Cecina

Aan de Tyrreense kust, in het hart van Toscane, nodigt uw vakantiewoning in Cecina u uit om de prachtige kustlijn te verkennen. Deze lange zandstrook wordt begrensd door een dicht bos van zeedennen waar het aangenaam wandelen, fietsen of paardrijden is. De beroemdste gebieden liggen op slechts enkele kilometers afstand en u kunt profiteren van de bevoorrechte ligging van het dorp om culturele uitstapjes te plannen naar Siena of Florence. Op slechts 800 m van het strand kunt u genieten van de faciliteiten van het Résidence La Cecinella. Luieren bij het zwembad of een dagje zwemmen aan zee. Verblijft u liever op een camping? Residentieel buitenverblijf Le Tamerici heet u hartelijk welkom in een vriendelijke sfeer, zowel ontspannend als levendig. Boek uw appartement in Cecina in het hart van adembenemende landschappen en ontdek een manier van leven waar culturele tradities, gastronomie en respect voor het natuurlijke erfgoed harmonieus samengaan. Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Cecina

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

De geneugten van de Etruskische Rivièra

De stad Cecina neemt een strategische geografische positie in. Hier kunt u zich onderdompelen in het lokale leven van deze geweldige kust en uitstapjes maken naar de grootste en beroemdste steden van Toscane. Aan de kust zijn vele sport- en watersportactiviteiten mogelijk, van tennis tot duiken bijvoorbeeld. Om te ontspannen haalt u diep adem en geniet u op het terras van een klein restaurantje van het prachtige landschap en het lekkere lokale eten.

Alle rijkdommen van Toscane binnen handbereik

Vanuit Cecina kunt u de mooiste plekjes van Toscane bezoeken. Als u meer wilt weten over het Etruskische verleden van dit gebied, ga dan op reis naar Volterra! Wilt u zich onderdompelen in de unieke sfeer van kunst- en cultuursteden als Pisa, Florence of Siena? Ze liggen vlakbij. Ontdek Toscane en keer terug naar uw vakantiewoning in Cecina met een tas vol herinneringen!
Terug