ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning Marina Julia: Stranden en groene natuur in Friuli Venezia Giulia

In de regio Friuli-Venezia Giulia, beschut tegen de winden van de open zee omdat het in de Golf van Triëst ligt, ligt de gastvrije badplaats Marina Julia. Het is gelegen in de stad Monfalcone, die het in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Tegenwoordig wordt het vooral gewaardeerd om zijn ligging aan zee, dus als u uw verblijf in Marina Julia boekt, profiteert u van toeristische faciliteiten die de beste badplaatsen waardig zijn. Het biedt een verscheidenheid aan winkels, goed ontwikkeld openbaar vervoer en de nabijheid van prachtige zandstranden. De dijk die het verbindt met het Lido di Panzano nodigt uit tot een wandeling in de verkwikkende zon en tot milde avonden. Ondanks de ideale ligging aan de Adriatische Zee blijft de badplaats Marina Julia relatief onaangetast door de zomerse drukte. Het militaire scheepsbouwmuseum en het natuurhistorisch museum geven informatie over het verleden van Monfalcone. Triëst en Udine, om er maar twee te noemen, zijn zeker de moeite waard om in uw reisagenda te zetten, vooral omdat ze makkelijk per auto bereikbaar zijn. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 23/05/2024 op 30/05/2024
van 23/05/2024 op 30/05/2024
van 23/05/2024 op 30/05/2024
van 29/05/2024 op 05/06/2024
van 24/05/2024 op 31/05/2024

Badplaats Marina Julia: favoriet bij badgasten

Het vakantieoord Marina Julia weerspiegelt vanuit de lucht een ansichtkaartbeeld, met natuurlijke en ontspannende kleuren. Het groen van de parken en beboste gebieden contrasteert met het blauw van de zwembaden, waarvan de intensiteit alleen kan worden vergeleken met de helderheid van de zee. De helderheid van de kustlijn geeft deze magische omgeving een warme toets, tot groot genoegen van badgasten uit de hele wereld.

Steden om te ontdekken in de buurt van de badplaats Marina Julia

Het zonnige weer zet u aan tot relaxen op het strand, maar waarom plant u geen cultureel uitstapje tussen twee zonnesessies door? In Triëst leiden de voetgangerskaaien langs het Canal Grande naar de majestueuze Sant'Antonio Nuovo kathedraal, terwijl Udine op minder dan 50 kilometer afstand een stad met Venetiaanse architectuur is.
Terug