ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Ampolla

Vakantiewoning in Ampolla, een bestemming tussen zee en bergen

Gelegen halverwege Barcelona en Tarragona, kunt u met uw vakantiewoning in Ampolla profiteren van de Ebro-delta. Deze ongerepte omgeving, die wordt beschouwd als een van de mooiste landschappen van Zuid-Europa, vormt het decor voor een uniek verblijf. Culturele, natuurlijke en gastronomische ontdekkingen worden perfect gecombineerd. Hier bepalen talrijke evenementen, vaak eeuwenoud, de seizoenen. Wandelen, fietsen of varen bieden momenten van rust, om met z'n tweeën of met het gezin van te profiteren. Wateractiviteiten zijn uiteraard een prioriteit, zoals kajakken en windsurfen. Of waarom niet zwemmen met tonijnen tijdens een Tuna Tour? In een van de grootste reservaten van Spanje kunt u gemakkelijk meer te weten komen over ornithologie. De kleurrijke kliffen en geheime baaien langs een deel van de kustlijn dragen bij aan de charme van dit oude vissersdorp. Huur uw appartement in het Résidence Les Oliveres Beach Resort & Spa en beleef de zen-vakantie waar u op heeft gewacht. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Ampolla

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Ampolla, een vakantiebestemming op mensenmaat

Ampolla is een kleine badplaats aan de Costa Dorada die populair is bij gezinnen. Het is moeilijk om het zwemplezier te weerstaan met maar liefst 8 zand- of kiezelstranden. Het ondiepe water van het hoofdstrand is zeer geschikt voor kinderen. De botanische tuin van het Ecoherbes Park, de baai van Cala Moros en het interpretatiecentrum voor de visserij bieden verschillende mogelijkheden voor uitstapjes.

De Costa Dorada, een bevoorrechte streek met vele facetten

In deze regio met zijn rijke culturele erfgoed is aan ideeën voor wandelingen geen gebrek. Geniet van de middeleeuwse sfeer tijdens een wandeling over de muren van Sant Joan in Tortosa of het kasteel van Sant Jordi in Alfama. De regio is ook een gastronomisch mekka, met oesters, paling en smakelijke en kleurrijke paella's. Het gigantische themapark Port Aventura in Salou ligt op minder dan 50 km afstand. De Ebro-delta zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van weidsheid. Reserveer uw vakantiewoning in Ampolla, een dynamische gezinsbestemming!
Terug