ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Vilanova i la Geltrú

Vakantiewoning Vilanova I la Geltrù tussen land en zee

Vilanova i la Geltrù, gelegen in het noorden van de Costa Dorada, combineert de geneugten van het land en de zee. Met zijn fijne zandstranden is deze badplaats een genot voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een idyllisch landschap en ontspanning. Voor uw vakantieverblijf in Vilanova i la Geltrù zet u uw koffers neer in Residentieel buitenverblijf Vilanova Park. Kies voor een chalet of stacaravan en ga zwemmen in het zwembad of in de nabijgelegen zee. Daarnaast heeft u toegang tot alle voorzieningen: winkels, restaurants ... De stad Vilanova i la Geltrù heeft een indrukwekkend cultureel erfgoed, op slechts 45 minuten van Barcelona. U kunt het spoorwegmuseum bezoeken, dat erg populair is bij jong en oud, de Espe Fair bij de vuurtoren van Sant Cristà²fol bewonderen en gewoon ontspannen op de witte zandstranden van de Costa Dorada! Om uw verblijf op te fleuren kunt u op jetski avontuur gaan. Blijft u liever aan land? Maak dan een wandeling in het achterland te voet of te paard! Boek uw residentie in Vilanova i la Geltrù voor uw vakantie aan de Costa Dorada! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Vilanova i la Geltràº

Home Spanje Costa Dorada Vilanova i la Geltrú
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Vilanova i la Geltrù, een bestemming tussen cultuur en strand

Vilanova i la Geltrù, ideaal gelegen tussen Barcelona en het Port Aventura park, is geschikt voor het hele gezin. Deze stad, gelegen aan de gouden kust, leeft volgens het Spaanse ritme: overdag ontspannen op het strand, daarna dineren in typische restaurants, voordat u een partijtje bowling gaat spelen met vrienden! Ontdek het prachtige Plaza de la Vila, versierd met palmbomen en oude gebouwen. Wandel door het hart van La Geltrù en reis terug in de tijd met een bezoek aan het middeleeuwse kasteel.

De Costa Dorada, voor een onvergetelijk verblijf

Het Natuurpark Montserrat nodigt u uit voor een tocht naar een massief omgeven door dichte bossen waar legenden en mythen voortleven. Verder naar het zuiden kunt u de sensatie ervaren van het beroemde Port Aventura park. Tarragona, de hoofdstad van de gouden kust, is beroemd om zijn Romeinse circus, waar wagenrennen werden gehouden. Plan ook zeker een uitstapje naar Barcelona om Gaudi's Sagrada Familia te zien! Reserveer uw vakantiewoning in Vilanova i la Geltrù om te genieten van de schoonheid van de Costa Dorada, gesust door het geluid van de golven en de krekels!
Terug