ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Tamarit

Vakantiewoning in Tamarit: erfgoed van Romeinse en middeleeuwse gebouwen

Aan de voet van een citadel boven zee, in het zuiden van de Costa Dorada, ligt uw vakantieverblijf in Tamarit in een uitzonderlijke omgeving, typisch voor deze toeristische regio van Spanje. Het Residentieel buitenverblijf Tamarit Beach Resort ligt direct naast een ommuurde Romaanse kerk met uitzicht op de kust op een rotsachtige kaap. Enkele kilometers ten noorden van Tarragona, de stralende Catalaanse hoofdstad, ligt het dorp Tamarit in een land met een rijk Romeins en middeleeuws erfgoed. De Costa Dorada, of Gouden Kust, strekt zich uit tussen Cunit en Alcanar en biedt vakantiegangers meer dan 200 km aan met kliffen omzoomde toeristische stranden, die zich lenen voor een breed scala aan sportieve activiteiten voor alle leeftijden. De badplaats Tamarit, centraal gelegen aan de Catalaanse kust, is de ideale plaats om deze te ontdekken. In Catalonië ligt ook het grootste pretpark van Spanje, Port Aventura: kinderen (en volwassenen) zullen er dol op zijn! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Tamarit

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Tamarit Park, activiteiten en ontspanning voor het hele gezin!

Op slechts tien kilometer van Tarragona ligt uw vakantieverblijf in Tamarit in een oud maritiem dorp, dicht bij de monding van de rivier de Gaia. Tussen de overblijfselen van het kasteel en de 16e-eeuwse gebouwen wordt de oude stad gekenmerkt door zijn romaanse architectuur, waarvan het een van de oudste vertegenwoordigers in Catalonië is. Op een camping met alle moderne comfort en met een ruim aanbod aan activiteiten wordt u verwend met culturele uitstapjes, shows en watersporten!

De gouden kust wacht op u om ontdekt te worden!

Geniet van de charme van de kustdorpen van de Costa Dorada: Coma Ruga, Ametla de Mar of Creixell liggen binnen handbereik. Of het nu gaat om toeristische stranden of ongerepte baaien, de kustlijn van de regio belooft een zonnige vakantie met de voeten in het water! Als u uw reis voortzet op het Catalaanse platteland, kunt u berglandschappen ontdekken en wandelen in de schaduw van Spaanse terrasjes in kleine authentieke dorpjes. Camping Tamarit Park ontvangt u in de beste omstandigheden, zowel overdag als 's avonds. U kunt zich gemakkelijk aanpassen aan de Spaanse tijd in onze comfortabele chalets of cottages aan zee. U hebt uw vakantiewoning in Tamarit zeker goed gekozen!
Terug