ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Cambrils

Vakantiewoning in Cambrils om te genieten van 9 km strand

Met zijn 9 kilometer aan stranden en de charmante vissershaven is Cambrils een aangename badplaats aan de Costa Dorada, waarvan het wordt beschouwd als de gastronomische hoofdstad. Met alle winkels die u nodig heeft en volop mogelijkheden voor bezoeken en sportieve en culturele activiteiten, is deze stad een prima uitvalsbasis om de Costa Dorada te verkennen. Zodra u aankomt bij uw vakantiewoning in Cambrils, kunt u de warmgetinte gebouwen ontdekken die afsteken tegen het turquoise water van de Middellandse Zee. Om te ontspannen kunt u afwisselend zonnebaden, duiken, surfen of windsurfen. De stad heeft ook een historisch museum, een goed bewaarde oude wijk en twee typische vuurtorens. Om te genieten van de Spaanse manier van leven, kunt u in Cambrils een appartement huren in een privéwoning zoals de Résidence Pin's platja. Meer informatie
Ontdek onze 4 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Cambrils

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een verblijf met de voeten in het water

Cambrils staat bekend om zijn prachtige zandstranden, maar ook om zijn vele typische cafés en restaurants. Het nachtleven is ook zeer actief, al blijft de badplaats wel nog steeds geschikt voor familievakanties. Overdag kunt u genieten van het zwembad en watersporten beoefenen: zeilen, waterskiën, kajakken op zee... Mis de Torre de la Ermita niet, een uitkijktoren die van nationaal cultureel belang is verklaard. Hou ook even halt voor de Pino Redondo, een zeer oude boom die zeer symbolisch is voor de plaatselijke bevolking. Tot slot biedt de omgeving prachtige wandel- en mountainbikeroutes.

De vele facetten van de Costa Dorada

Er zijn veel interessante bezienswaardigheden in deze regio, zoals de oude overblijfselen van de stad Tarragona, op ongeveer 15 km van Cambrils. U kunt ook een onvergetelijke dag met uw gezin doorbrengen in het beroemde themapark Port Aventura. Barcelona tenslotte ligt op slechts honderd kilometer afstand en is een bezoek meer dan waard! Profiteer van uw vakantiewoning in Cambrils om te genieten van een verblijf in een regio met talloze charmes!
Terug