ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Salou

Vakantiewoning Salou, badplaats nabij Port Aventura

Gelegen aan de Spaanse kust, niet ver van de stad Tarragona, biedt uw vakantiewoning in Salou u de mogelijkheid om een van de mooiste regio's van Catalonië te verkennen: de gouden kust. Fijne zandstranden en baaien met kristalhelder water wisselen elkaar over ongeveer 15 km af en maken deze plaats tot een bevoorrechte toeristische bestemming. Kom en verken dit paradijsje met uw familie, vrienden of geliefden. Kom tot rust, geniet van uw favoriete watersport, ontdek een rijk historisch verleden en proef heerlijke lokale specialiteiten. Huur uw appartement in Salou in een van onze ideaal gelegen resorts aan de Costa Dorada en bereid u voor op een verkwikkend programma! De Résidence Village Park II, Résidence Paradise, Résidence Larimar en Résidence Aqquaria heten u welkom in het centrum van Salou, op slechts een paar honderd meter van de stranden. Kom en geniet van alle charmes van deze zonnige regio! Meer informatie
Ontdek onze 4 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Salou

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Salou, een beroemde badplaats aan de Costa Dorada

De badplaats Salou staat bekend om zijn vele activiteiten. Veel attractieparken beloven momenten die u nooit zult vergeten. Port Aventura, Aquapolis, Lumine Golf Club: kies de sfeer die bij u past! Houdt u van de zeebodem? Door te duiken of te snorkelen kunt u de kleurrijke fauna bewonderen. U kunt er ook kitesurfen en zeilen.

Een vakantie om te leren, plezier te maken en te feesten in Spanje

In Salou kunt u terecht voor een vakantie die pastorale charme, vrijetijdsactiviteiten en historisch erfgoed combineert. De natuur is er bewaard gebleven en het is zeer aangenaam wandelen op de lange stranden. De stad zelf heeft vele geheimen. Tijdens uw wandeling door de stad ziet u weelderige gotische gebouwen, overblijfselen uit de flamboyante middeleeuwen of gebouwen met een resoluut eigentijdse en moderne vormgeving. In deze stad is feesten een levende kunst, met vele restaurants en themabars waar u wilde avonden kunt doorbrengen. Na een dag spelen, ontspannen en de wonderen van de streek ontdekken, keert u terug naar uw vakantiewoning in Salou om te genieten van een welverdiende rust in een comfortabel verblijf.
Terug