ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in de noordelijke regio: ontdek de typische dorpjes en de hoofdstad Porto

Het noorden van Portugal, vooral bekend om zijn hoofdstad Porto, concentreert veel toeristische bezienswaardigheden. De steden Braga of Guimarà£es hebben bijvoorbeeld een opmerkelijk historisch erfgoed. De landschappen zijn al even indrukwekkend, zoals blijkt uit de canyons van het natuurpark Peneda Gerês of de panorama's van het natuurpark Montesinho. Boek een vakantiewoning in de noordelijke regio van Portugal en ontdek in uw eigen tempo de typische kleine dorpjes die bekend staan om hun gastvrijheid en ongerepte natuur. Bezoek vanuit uw resort Porto en wandel door het historische centrum, de overdekte markt of het treinstation Sà£o Bento. Stop voor een drankje bij het Majestic Café, een van de mooiste van Portugal, om de beroemde portwijn te proeven. Verder naar het noorden heeft de stad Braga twee prachtige heiligdommen die openstaan voor bezoekers, terwijl Viana do Castelo een schat aan architectonische schatten en enorme witte zandstranden herbergt. Huur uw appartement in de noordelijke regio van Portugal in de gezellige badplaats Lavra, waar vele watersporten en culturele activiteiten op u wachten! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen tot Regio Nord

De noordelijke regio, tussen landschappen en erfgoed

De natuur in de noordelijke regio van Portugal is prachtig bewaard gebleven, met verschillende parken die in schoonheid met elkaar wedijveren: hier kunt u genieten van zowel bergen, beken als ravijnen. Het gebied heeft ook een groot kustgebied waar bezoekers kunnen surfen, zwemmen of vissen in zee. Breng zeker een bezoek aan Ponte de Lima, de oudste stad van Portugal, of maak een boottocht over de Douro, een kronkelende rivier met wijngaarden.

Ontdek Lavra, een badplaats op enkele kilometers van Porto

De kust van de noordelijke regio biedt vele mogelijkheden voor gezinsactiviteiten. De badplaats Lavra, met zijn rijk gekleurde hutjes en stukken fijn zand, nodigt uit tot ontspanning. U kunt er ook allerlei watersporten beoefenen of gewoon langs de glooiende straten wandelen en het uitzicht op de Atlantische Oceaan bewonderen. Reserveer voor uw volgende reis een vakantiewoning in de noordelijke regio van Portugal en geniet van een totale verandering van omgeving tussen de zee en de bergen.
Terug