ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Bergheim

Vakantiewoning in Bergheim, middeleeuwse stad van de Elzas

Welkom in Bergheim! Een land van verhalen, sprookjes en legendes, heksen en ridders: wanneer u voet zet in Bergheim voor uw volgende vakantie, ontdekt u een heel deel van de Franse geschiedenis in het hart van de Elzasser wijngaarden. Tussen de Opper- en de Neder-Elzas is het bloemrijke dorpje Bergheim de perfecte uitvalsbasis voor uw gezinsvakantie in een Odalys residentie (Le Domaine des Rois). Traditionele huizen, royaal versierd met bloemen, bijna intacte middeleeuwse wallen, vrij uitzicht op de wijngaarden en het imposante kasteel Haut-Koenigsbourg: Bergheim doet denken aan een historische roman. Bergheim heeft een rijk historisch erfgoed dat begon in de middeleeuwen en voortduurde tot in de vorige eeuw tijdens de Tweede Wereldoorlog. U zult niets missen van een van de mooiste dorpen van Frankrijk, waar Elzasser tradities te vinden zijn op de markten en in de restaurants. Een fijne vakantie om uit te rusten! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Bergheim

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 25/05/2024 op 01/06/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024

Activiteiten en plezier in Bergheim

Zowel in de zomer als in de winter trekt de Elzas bezoekers uit de hele wereld vanwege de felbegeerde authenticiteit. Ver van de clichés van de Côte d’Azur en watersporten biedt de Elzas vele activiteiten en recreatiemogelijkheden voor liefhebbers van geschiedenis en natuur. Tijdens een vakantie in Bergheim, met familie, vrienden of als koppel, krijgt u de tijd om te ontspannen. In het hart van de stad kunt u onder meer terecht op kinderspeelplaatsen, recreatieterreinen, voetbal- en tennisbanen en rolschaatsbanen. Buiten het centrum kunt u vissen, fietsen, wandeltochten maken en kenmerkende landschappen ontdekken.

Natuur en tradities in Bergheim

Een vakantiewoning in Bergheim is een gelegenheid om kennis te maken met een geschiedenis die weinig bekend is, behalve bij de Elzassers zelf. In de musea of op de ontdekkingstochten leert u over de geschiedenis van de stadswallen, de wijnbouw op de Elzasser heuvels, de Grasberg, de heuvel van de wilde kruiden aan de rand van de stad, of de mysteries van het ondoorgrondelijke bos van Bergheim. De huizen, gebouwd volgens de Elzasser traditie en prachtig versierd met bloemen, dragen bij aan het authentieke en behouden karakter van de plaats. Wanneer u in Bergheim verblijft, waant u zich in een andere tijd en laat u zich ongetwijfeld verleiden door dit bijzondere en karakteristieke universum van de Elzas.
Terug