ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Metz: ontdek het middeleeuwse erfgoed

Eén ding is zeker: in Metz verveelt u zich nooit! Gelegen in de Moezel, een zeer levendige regio in het noordoosten van Frankrijk, belooft uw vakantiewoning in Metz een dynamisch verblijf. Het hele jaar door, en vooral in de zomer, vinden er in de stad culturele evenementen plaats voor volwassenen en kinderen: concerten, tentoonstellingen, het Mirabelle-pruimenfestival, het Constellations-festival, Metz Plage .... De Residentie Odalys Metz Manufacture ligt in een voetgangersgebied, niet ver van de kerk Saint-Vincent en de oevers van de Moezel, en biedt u gemakkelijk toegang tot de musea van de stad, waaronder het beroemde Centre Pompidou-Metz, de botanische tuin en de overdekte markten. Een bezoek aan het stadscentrum dompelt u onder in een middeleeuwse wereld waar Romaanse en Gotische kunst samengaan. Huur uw appartement in Metz om het historisch en cultureel erfgoed van de streek te ontdekken via de architecturale rijkdom, de overvloedige gastronomie of de traditionele festivals. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Metz

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 11/05/2024 op 18/05/2024
van 20/04/2024 op 27/04/2024
van 20/04/2024 op 27/04/2024
van 20/04/2024 op 27/04/2024
van 20/04/2024 op 27/04/2024

Metz, een groene stad met een uitzonderlijk gebouwd erfgoed

Tijdens uw wandelingen in het centrum van Metz kunt u de prachtige oude burgerlijke en religieuze gebouwen bewonderen, overblijfselen uit het verleden van de stad. De indrukwekkende kathedraal Saint-Etienne met zijn gotische architectuur, de Keizerlijke wijk met zijn Duitse invloed, de Eilandenwijk met zijn bruggen en grachten, enz. Geniet van de rust van de omgeving tijdens een wandeling in een van de vele parken en tuinen of tijdens een wandeling langs de oevers van de Moezel.

De culturele rijkdommen van het gebied rond Metz

De gemeente Laquenexy, vlakbij Metz, staat bekend om haar fruittuinen, die deel uitmaken van het boomkwekerij-erfgoed van de regio. Het Romeinse aquaduct van Gorze naar Ars-sur-Moselle, geklasseerd als historisch monument, is een bijzonder goed bewaard gebleven Gallo-Romeins bouwwerk. Voor liefhebbers van goede wijnen is er de 46 km lange wijnroute van het Pays Messin die doorheen de landgoederen, wijngaarden en wijnheuvels van de Moezel slingert. Wacht niet langer met het reserveren van uw vakantiewoning in Metz! Verblijf in de buurt van het oude centrum, vlakbij de winkels en restaurants, en geniet van de gemoedelijke sfeer van de stad.
Terug