ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Colmar

Vakantiewoning in Colmar, tussen geschiedenis en tradities

In een vakantiewoning in Colmar (Appart'hotel La Rose d'Argent), de meest Elzasser stad van de Elzas, kunt u genieten van een reis door de tijd, ergens tussen de middeleeuwen en de 20e eeuw. Aan de poort van Duitsland en Zwitserland laten de kleine rietgedekte huizen met hun unieke gevels, omzoomd door prachtige beekjes, u versteld staan. Het historische centrum en de smalle straatjes zorgen voor een warme sfeer en een pittoreske ambiance die de Elzas graag behoudt. Het stadscentrum is een grote voetgangerszone geworden waar bezoekers uit de hele wereld doorheen willen lopen. U vindt er, in de bocht van bloemrijke straatjes en kleine winkeltjes met gastronomische specialiteiten, alle authenticiteit en gezelligheid die men in de Elzas herkent. Tussen de Elzasser folklore (plattelandstradities, kerstmarkt, enz.) en de lichtstad van mei tot september van elk jaar, is Colmar niet alleen een stad in de Elzas. Het is ook 'de mooiste stad ter wereld', zoals Georges Duhamel in 1937 zei. Goede reis! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Colmar

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Vrije tijd en activiteiten in Colmar

Laat u tijdens uw vakantie in Colmar verleiden door de feestelijke en folkloristische sfeer van de stad. Wandel onder begeleiding van een gids door de smalle straatjes van het historische centrum (beschermd gebied), waar u alle tradities en geschiedenis van de Elzas te zien krijgt. Voor nog meer plezier kunt u de stad bezoeken per trein of per boot over de kanalen die de stad doorkruisen. En als u het centrum van Colmar verlaat, staat u een heel universum vol pracht en praal uit de Elzas te wachten. Laat u verrassen door prachtige wijngaarden tijdens heerlijke proeverijen en prachtige kastelen uit de Middeleeuwen die nog in perfecte staat verkeren.

Plaatsen van vermaak in Colmar

Als u een vakantiewoning in Colmar huurt, kunt u terecht op heel wat verschillende plekken om te ontspannen en te genieten. De fietspaden in de Elzas zijn ideaal voor gezinsvakanties en geven u de mogelijkheid om echt aan de dagelijkse sleur te ontspannen. Ze nemen u mee door de schilderachtige wijngaarden en kastelen van de Elzas. Voor kinderen is het Parc du Petit Prince in Ungersheim een niet te missen tussenstop en voor erfgoedliefhebbers zijn de 70 authentieke boerderijen een andere charmante ontdekking. Bovendien zullen in de stad Colmar de bars, restaurants en discotheken aan alle wensen en geneugten voldoen. Fijne vakantie!
Terug