ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Levallois Perret, bij Parijs

Ten noordwesten van Parijs heeft de prestigieuze gemeente Levallois-Perret een aantrekkelijke zakenwijk ontwikkeld met behoud van haar natuurlijke omgeving. Vanuit uw vakantiewoning in Levallois-Perret kunt u het imposante stadhuis bewonderen dat in 1898 werd ingewijd en het stadswapen in het midden van het plein ontdekken. De gemeente wordt regelmatig bekroond voor haar groenvoorzieningen en heeft vele parken waar het aangenaam wandelen is, waaronder het Parc de la Planchette, een groene omgeving in het stadscentrum. Als u de stedelijke omgeving helemaal achter u wilt laten, hoeft u alleen maar de Seine over te steken naar het Ile de la Jatte om met uw gezin of vrienden een dag door te brengen en een beschermde natuur te ontdekken. U kunt de aquatische fauna van Ile-de-France bekijken in het Musée-Aquarium de la Seine, en vervolgens doorrijden naar het Parc de la Jatte, waar vogels worden beschermd en bijenkasten staan. Zin om te vissen? Het Maison de la Pêche et de la Nature biedt een grote verscheidenheid aan workshops voor jong en oud. Na zo'n intensieve dag waardeert u het comfort van de Résidence Odalys Paris Levallois. Huur uw appartement in Levallois-Perret! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Levallois Perret (Parijs)

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een verrijkend verblijf in het hart van een nieuwe stad

Levallois-Perret is een nieuwere gemeente, gebouwd in de 19e eeuw volgens de plannen van Nicolas Levallois. Het trok al snel winkeliers en parfumeurs aan, waaronder Roger et Gallet, maar ook industriëlen als André Citroën en Gustave Eiffel, die er de werkplaatsen voor de toekomstige Eiffeltoren vestigden. Vandaag de dag behoudt het nog steeds zijn dynamiek en aantrekkingskracht.

Levallois-Perret, een bestemming dichtbij Parijs

Dankzij de nabijheid van de Franse hoofdstad en het openbaar vervoer kan uw vakantie in Levallois-Perret worden uitgebreid met een bezoek aan Parijs. De Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Musée d'Orsay, Place de la Concorde, de kathedraal Notre-Dame, het Louvre, de wijk Montmartre en de Basilique du Sacré-CÅ“ur behoren tot de beroemde monumenten van de Lichtstad. Door te kiezen voor een vakantiewoning in Levallois-Perret beleeft u een onvergetelijk verblijf, met activiteiten in de stad of op het platteland en historische ontdekkingen!
Terug