ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Parijs - Ile de France

Uw vakantiewoning in Parijs Ile de France: een moderne en romantische bestemming

Vanuit uw vakantiewoning in Ile-de-France heeft u rechtstreeks toegang tot een van de populairste bestemmingen ter wereld. Deze zowel moderne als romantische regio biedt ongelooflijke contrasten. De prehistorie, de Gallische periode, de uitbreiding van het Romeinse Rijk, het feodale systeem, de Renaissance, het tijdperk van de Verlichting, de industriële revolutie ... alle tijdperken overlappen elkaar en vormen een unieke historische, architecturale en culturele cocktail. Het toerisme is resoluut gericht op innovatie en ongewone activiteiten. Een stadswandeling om streetart te ontdekken, een verkenning van de backstage-ruimte van het Stade de France of een nachtelijk bezoek aan het Louvre maken uw reis nog specialer. Tussen twee bezoeken door is een maaltijd in een van de vele typische brasseries een must. Voor uw volgende verblijf in Île-de-France kunt u kiezen voor accommodatie in het hart van Paris of in nabijgelegen gemeenten zoals Rueil-Malmaison of Levallois-Perret. Huur uw appartement in Ile-de-France voor een intense en lonende vakantie! Meer informatie
Ontdek onze 4 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Parijs Ile de France

Home Frankrijk Parijs - Ile de France

Een vakantiewoning in Ile-de-France in de buurt van beroemde bezienswaardigheden

Als u van architectuur houdt, kunt u genieten van enkele prestigieuze kastelen: Versailles natuurlijk, maar ook Vaux-le-Vicomte, Écouen of Courances. In de Cité des sciences et de l'Industrie de La Villette kunt u nieuwe ervaringen opdoen door middel van leuke activiteiten. Gaat u samen met uw kinderen op vakantie? Plan dan een dagje Disneyland Parijs in! Deze streek telt ook talrijke aangename natuurgebieden, zoals de bossen van Fontainebleau en Rambouillet of de vallei van Chevreuse.

Topbestemmingen in en rond Parijs

Een verblijf in het hart van Parijs zorgt ervoor dat u zich volledig kunt onderdompelen in een van de mooiste steden ter wereld. Het nabijgelegen departement Hauts-de-Seine heeft een bevoorrechte ligging, dicht bij het openbaar vervoer en de hoofdwegen. Levallois-Perret nodigt u uit om te ontspannen met zijn uitgestrekte groene ruimten en zijn aquacentrum. Rueil-Malmaison wordt gekenmerkt door een waanzinnige charme die alle romantici verleidt.
Terug