ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Parijs

Vakantie in Parijs, de hoofdstad van duizend gezichten in Ile de France!

Parijs is een echt openluchtmuseum dat een onvergetelijke vakantie belooft. In het hart van de Lichtstad vestigt u zich in een van onze ideaal gelegen en uitgeruste residenties: Appart'hôtel Odalys Paris XVII of Appart'hôtel Odalys Montmartre. Vanuit uw vakantiewoning in Parijs kunt u te voet, met de fiets, met de bus of met de metro de imposante Haussmann-gebouwen bewonderen. In het centrum van de Franse hoofdstad ontdekt u het Louvre museum en de piramide, vervolgens doorkruist u de Tuilerieën tuinen om uit te komen op de Place de la Concorde met zijn obelisk. U staat nu aan het beginpunt van de mooiste laan ter wereld: de Champs-Élysées, met aan het eind de Arc de Triomphe. Voor een adembenemend uitzicht op de Parijse daken klimt u naar de top van de Eiffeltoren of neemt u de kabelbaan van Montmartre naar de Sacré-Coeur. Ondanks intensieve dagen kunt u wat energie overhouden voor een avondje cabaret in de levendige wijk Pigalle. Bent u met uw gezin? Parijs is ook leuk met de kleintjes, zoals de speelse animaties van de Cité des Sciences et de l'Industrie en de genaturaliseerde fauna van de Grande Galerie de l'Évolution. Aarzel niet langer en boek uw appartement in Parijs voor uw volgende vakantie! Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Parijs

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Parijs ontdekken op het water

De cruises op de Seine bieden een originele kijk op de belangrijkste monumenten van Parijs: de Eiffeltoren, het Grand Palais, de Assemblée Nationale, het Musée d'Orsay, het Louvre, het Ile Saint Louis en de kathedraal Notre-Dame. Ga onder historische bruggen door, zoals de Pont Alexandre III, de Pont Neuf of de Pont des Arts. Als u kiest voor een wandeling langs de oevers van de rivier, neem dan de tijd om te genieten van de rust van het stadscentrum met een drankje in deze uitzonderlijke omgeving.

Uw vakantie in de regio Parijs

Buiten Parijs is de regio Ile-de-France een bezoek waard! Een dagje in de sprookjeswereld van Disneyland Parijs of een duik in de geschiedenis van het kasteel van Versailles, laat u meevoeren! Uw verblijf in uw vakantiewoning in Parijs, tussen culturele bezoeken, historische monumenten, winkelen en nachtleven, zal dynamisch en inspirerend zijn!
Terug