ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Rueil Malmaison: tussen natuur en geschiedenis

De gemeente Rueil-Malmaison, waar Josephine de Beauharnais woonde, de vrouw van Napoleon Bonaparte, is door de eeuwen heen bezocht door vele invloedrijke Franse persoonlijkheden. Bezoek vanuit uw vakantiewoning in Rueil-Malmaison het Château de Malmaison, waar in het begin van de 19e eeuw de familie Bonaparte woonde. Wandel door het park en bewonder een uitzonderlijke rozentuin en zwarte zwanen, die al ten tijde van keizerin Josephine aanwezig waren. Rueil-Malmaison is ook een stad waar de natuur een belangrijke plaats inneemt. Tussen de oevers van de Seine en de met bomen omzoomde parken kunt u genieten van wandelingen of fietstochten. Sporters genieten van de vele speelplaatsen in het hart van de stad, zoals het Parc des Impressionnistes, het Parc National Urbain of het staatsbos van Malmaison. Voor kunstliefhebbers kan een cruise op de Seine een gelegenheid zijn om de plaatsen te ontdekken die de inspiratie vormden voor enkele van de beroemde schilderijen van Claude Monet. Ontspan 's avonds in de Résidence Odalys Paris Rueil, met perfect uitgeruste en comfortabele kamers. Zoek voor een fijne vakantie niet naar uw volgende bestemming, maar boek uw verblijf in Rueil-Malmaison! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Rueil Malmaison

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Rueil-Malmaison, een stad met een rijke geschiedenis

Hoewel het bezoek van Bonaparte aan Rueil-Malmaison een sterke indruk achterliet, werd de stad al eerder beschouwd als een voortrekker van de koninklijke macht. Het herbergt bijvoorbeeld het Museum van de Zwitserse Garde, een door Lodewijk XIII opgericht regiment, dat is ondergebracht in de in de 18e eeuw gebouwde kazerne Guynemer.. Het museum voor plaatselijke geschiedenis, gevestigd in het majestueuze stenen en bakstenen gebouw van het oude stadhuis, mag u zeker niet missen.

Een intens toeristisch verblijf in de buurt van Parijs

Vanuit uw vakantiewoning in Rueil-Malmaison kunt u met het openbaar vervoer naar Parijs. Ontdek de hoofdstad van Frankrijk, de gebouwen in Haussmannstijl en de beroemde historische monumenten zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, het Louvre, de kathedraal Notre-Dame of de basiliek Sacré-Coeur. Bezoekjes aan musea en historische monumenten, wandelingen in parken of boottochten op de Seine, uw verblijf in uw vakantiewoning in Rueil-Malmaison belooft veel goeds!
Terug