ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Saint Florent (Oletta)

Uw vakantie in Saint Florent, badplaats in Haute-Corse

Fijne zandstranden, turquoise zee, adembenemend panoramisch uitzicht op een van de mooiste Golf van de Middellandse Zee, uitzonderlijke natuurgebieden ... Kies voor een droomvakantie in Saint Florent in de Haute Corse met het Residence Odalys Casa d'Orinaju. Deze charmante badplaats is een van de populairste van Corsica. De centraal gelegen jachthaven is de belangrijkste attractie van het dorp en grote favoriet bij toeristen. Geniet van een wandeling langs de kades, proef regionale specialiteiten of ga lekker winkelen. De wijk rondom de haven is altijd levendig, dit maakt het kustplaatsje dat ideaal gelegen is op het kruispunt van de mooiste stranden van het eiland, zo charmant. Maak een uitstapje naar het traditionele dorp Oletta, hoog boven de vlakte gelegen. Op de top van de heuvel kunt u het panorama van de prachtige Golf van Saint-Florent bewonderen voordat u door de typische dorpsstraatjes wandelt. Een idyllische omgeving voor uw vakantieverblijf in Saint Florent, waar u het rijke erfgoed van de stad kunt ontdekken en tegelijkertijd volop kunt genieten van de mooiste stranden van Corsica. Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Saint Florent (Oletta)

Home FRANKRIJK Corsica Saint Florent (Oletta)
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 21/08/2024 op 28/08/2024
van 03/08/2024 op 10/08/2024
van 24/07/2024 op 31/07/2024

De stranden van Saint Florent

De stranden van de Golf van Saint Florent behoren tot de mooiste van Corsica. Ze zijn paradijselijk, strekken zich uit over meerdere kilometers met wit zand en bijna doorschijnend turkoois water. Ontspanning wordt nadrukkelijk aanbevolen! Deze ongerepte stranden worden omzoomd door pijnbomen en geurige maquis. Een betoverende omgeving waar u in alle rust kunt genieten van uzelf en uw gezin. Ongerepte schoonheid betekent afgezonderde stranden (Lotu, Saleccia, Osepdale). Ze zijn bereikbaar via wandelpaden of over zee als u besluit de bootshuttle te nemen. Behalve het strand van Roya, dat bereikbaar is via de loopbrug in het centrum.

Beschermd natuurlijk erfgoed

Maak tijdens uw vakantie in Saint Florent Oletta een verkenningstocht over het smokkelaarspad. Een opmerkelijke site van 35 km langs door ongerepte kusten, rotslandschappen, maquis en witte zandstranden. Voor de moedigen is de Agriates-woestijn een must! Om de okerkleurige rotsrichels en de met maquis bedekte valleien aan kreken met helder water. En niet te vergeten de wijnroute AOC Patrimonio en 33 kelders om te bezoeken voor een drankje met vrienden.

Een beetje cultuur in Saint Florent

Het dorp is trots op zijn citadel! Sinds 1439 domineert de citadel het dorp als een soort symbool en figureert hij op de meeste ansichtkaarten van het dorp. Bij het huren van een vakantiewoning in Saint Florent mag u het religieuze erfgoed dat zo kenmerkend is voor de traditionele Corsicaanse dorpen niet missen, met de kathedraal van Santa Maria Assunta (XII) en de parochiekerk van Saint Anne (XVII). Wandel in het hart van Saint Florent over het Piazza Posta (het oude postkantoorplein) waar de zogenaamde 'kikkerfontein', die wordt beschouwd als de ziel van het dorp, staat te pronken. Liefhebbers kunnen naar Oletta gaan om het Sint-Franciscusklooster, de kapellen en het herenhuis te bewonderen, waar de inwoners zo trots op zijn.

Vrije tijd

Profiteer in de zomer van uw vakantiewoning in Saint Florent om te sporten. Aan de kust worden allerlei activiteiten op het water georganiseerd, zoals kajakken, waterskiën, windsurfen, duiken en excursies op zee. Op het land kunt u met canyoning, avonturenparken, 4x4, wandelen, paardrijden en mountainbiken de geheimen van de Corsicaanse natuur vanuit het binnenland ontdekken. Een droomomgeving voor een onvergetelijke vakantie!
Terug