ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Saint Cyprien Plage

Vakantiewoning in Saint-Cyprien aan de poort van Spanje

De badplaats Saint Cyprien Plage, gelegen tussen Argelès-sur-Mer en Canet-en-Roussillon, is een van de populairste plaatsen in de Pyrénées-Orientales. Het mediterrane klimaat en de nabijheid van Spanje maken het tot een bevoorrechte bestemming voor een zonvakantie. Met een breed scala aan uitstapjes, zoals wateractiviteiten, bergwandelingen en bezoeken aan middeleeuwse dorpen, is deze regio van Frankrijk ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Dit voormalige vissersdorp is nu een levendige kustplaats tijdens het zomerseizoen. Profiteer van de traditionele markten om de heerlijke culinaire specialiteiten te proeven, van de nachtelijke animaties om de zuidelijke tradities te ontdekken en van de talrijke kermissen om de nieuwste attracties uit te proberen! Bij zonsopgang in de haven kunt u de vissers zien aankomen en verse vis kopen voor de lunch. Boek uw vakantiewoning in Saint Cyprien Plage bij Residentieel buitenverblijf Le Soleil de la Méditerranée, ideaal gelegen aan de voet van de Pyreneeën en op slechts 800 meter van de zee. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Saint Cyprien Plage

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 22/06/2024 op 29/06/2024
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 20/07/2024 op 27/07/2024
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 22/06/2024 op 29/06/2024
van 22/06/2024 op 29/06/2024
van 22/06/2024 op 29/06/2024
van 22/06/2024 op 29/06/2024
van 29/06/2024 op 06/07/2024

Een authentiek verblijf tussen natuur en cultuur

Trakteer uzelf op een unieke reis naar het Catalaanse platteland, met uw voeten in het water, op slechts enkele tientallen kilometers van Spanje. Deze badplaats, verspreid over 6 kilometer mediterrane kust, is een perfect compromis tussen stad en natuur. Na een paar uur rust, zwemmen en strandspelen in de zon, kunt u een bezoek brengen aan het Château des Fages, de kapel van Saint-Étienne-de-Villerase, het Château de Saint-Cyprien of de Collections de Saint-Cyprien om meer te weten te komen over deze prachtige streek. Slenter door de smalle straatjes en bewonder de gevels in 'cayrou' en het architectonische erfgoed van de stad. Het hoogtepunt van het spektakel is het prachtige uitzicht op de Mont Canigou, de heilige berg van de Catalanen, geklasseerd als Grand Site de France!

Laat u verleiden door de charme van Languedoc-Roussillon

Voor wie het erfgoed en de natuurlijke landschappen van de streek wil ontdekken, zijn er talrijke wandelroutes en mooie dorpjes rond Saint-Cyprien. U kunt bijvoorbeeld een dag doorbrengen in Collioure, op enkele kilometers van de Spaanse grens, of naar Perpignan gaan om het fort van Salses en het paleis van de koningen van Mallorca te bezoeken. Ook de middeleeuwse stad Carcassonne heet u welkom voor een exotische wandeling door de oude geplaveide straatjes. Uw vakantiewoning in Saint Cyprien Plage wacht op u aan de voet van de bergen. Verblijf dicht bij de zee en geniet van de vele activiteiten voor het hele gezin die deze charmante regio biedt.
Terug