ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Altafulla

Vakantiewoning in Altafulla in het hart van Catalaans Spanje

Gelegen aan de kust van de provincie Tarragona, in het hart van Catalaans Spanje, belooft uw vakantiewoning in Altafulla u een zonnige en bijzonder exotische gezinsvakantie. Laat u verrassen door de ongewone panorama's die deze rustige stad, gevrijwaard van massatoerisme, biedt. Het stadje wordt gedomineerd door een subliem kasteel in renaissancestijl en onderscheidt zich van de rest van het landschap van de Costa Dorada, dat vooral bekend staat om zijn lange, vlakke zandvlakten. Altafulla ligt ook heel dicht bij de oude overblijfselen van Vila Romana dels Munts, aan de kust. Het Residentieel buitenverblijf Torre de la Mora ligt op slechts een paar honderd meter van het strand en is het ideale uitgangspunt om de hele regio te bezoeken. Boek uw verblijf in Altafulla en begin met het plannen van uw reis naar de gouden kust van Spanje! Als u houdt van pretparken, cultuur, architectuur, ongerepte natuur of wandelen, dan zit u Altafulla zeker goed! Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Altafulla, een vrolijke familiebestemming

In de kleine badplaats Altafulla is alles zo gepland zodat u kunt genieten van een geweldig verblijf met uw familie of vrienden. Een aangename wandeling brengt u naar pittoreske zwemplekjes en het centrum van de gemeente zit vol culturele schatten. Na een bezoek aan het middeleeuwse centrum van de stad kunt u plaatsnemen op het terras van een van de vele restaurants langs de straten en er genieten van een heerlijk visgerecht.

Een vertrekpunt om de hele regio te verkennen

Vanuit Altafulla kunt u gemakkelijk de hoofdstad van Catalonië bereiken. Barcelona, Gaudi, de Sagrada Familia en de beroemde ramblas zijn hier niet ver weg. Tarragona, de hoofdstad van de provincie, is nog dichterbij. Ontdek een prachtig uitzicht vanaf het Balkon van de Middellandse Zee en aanschouw de oude overblijfselen die het herbergt. Als u op zoek bent naar een leuke activiteit, kunt u het grote themapark Port Aventura bezoeken op slechts 20 minuten rijden van uw vakantiewoning in Altafulla! Om uw dagen vol emoties af te sluiten, kunt u zich 's avonds ontspannen in uw comfortabele en goed uitgeruste vakantiewoning in Altafulla.
Terug