ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantie in de buurt van Sirmione: Spa aan het Gardameer

In het noorden van Italië, in Lombardije, ligt de badplaats Punta Gro aan de zuidelijke oever van het Gardameer, op 6 km van de stad Sirmione, in het prachtige merengebied. Reserveer uw verblijf in Laguna di Sirmione en zet uw koffers neer in een behouden en rustgevende omgeving. De plaatselijke cultuur wordt gekenmerkt door een diep respect voor de natuur en een groot gevoel van gastvrijheid: u voelt zich snel thuis in uw accommodatie! Het Residentie Tiglio verwelkomt u in het hart van een groen park, op 1,5 km van het strand aan het Gardameer. Met een zwembad, kinderspeelplaatsen en alle voorzieningen tot uw beschikking, staat u een geweldige gezinsvakantie te wachten. Comfortabel geïnstalleerd in uw vakantiewoning in Laguna di Sirmione, hoeft u alleen maar te genieten van het microklimaat van de streek. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Laguna di Sirmione

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Sirmione, een kuuroord met een rijke geschiedenis

De gemeente Sirmione ligt aan het einde van een schiereiland dat uitsteekt in het Gardameer. De stad werd aan het begin van de 20e eeuw beroemd dankzij de Boiola-bron, die de thermale baden van de stad voedt. Het zwavelrijke water staat bekend om zijn weldaden voor de huid, de gewrichten en de luchtwegen. Het kuuroord trekt ook bezoekers met zijn prachtige uitzicht op het meer en zijn goed bewaarde middeleeuwse architectuur, zoals het kasteel van de Scaliger, de versterkte haven of de kerk van San Pietro in Mavino. Bewonder tijdens uw bezoek aan de Grot van Catullus de overblijfselen van het Romeinse tijdperk van de stad.

Ontdek de zuidelijke oevers van het Gardameer

Ontdek vanuit Laguna di Sirmione de oevers van het Gardameer, die een perfecte omgeving bieden voor wandelingen, fietstochten en diverse watersporten. Maak een boottocht over het meer tijdens een van de vele excursies die vanaf de oever vertrekken. Het themapark Gardaland ligt op 6 km afstand en biedt vrijetijds- en amusementsactiviteiten. Op 44 km naar het oosten kunt u de stad Verona en haar oude centrum bezoeken, gebouwd op de oevers van de Adige. Kies voor een rustgevende gezinsvakantie aan het Gardameer, in een kuuroord dat al sinds het begin van de 20e eeuw bekend is. Uw vakantiewoning in Laguna di Sirmione verwelkomt u in een ontspannende omgeving, op minder dan 2 km van de oever van het meer.
Terug