ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Manerba Del Garda

Vakantiewoning in Manerba del Garda tussen natuur, strand en gastronomie

In de provincie Brescia, aan de westkust van het Gardameer, ligt Manerba del Garda in een inham aan de Golf van Manerba. De gemeente geniet van een prachtig natuurlandschap in het hart van de Valtenesi, een streek bij Salo die beroemd is om zijn wijnproductie. Huur uw appartement in Manerba del Garda om te genieten van het prachtige uitzicht op het meer van het Residentie Onda Blu. Op slechts 7 minuten lopen van de oever van het Gardameer strekt het zich uit over een groot park van 3 hectare, op 300 meter van het strand van Manerba. Met recreatiemogelijkheden in de buurt en veel ruimte voor kinderen biedt uw vakantiewoning in Manerba del Garda de perfecte omgeving voor een geslaagde gezinsvakantie. Sluit uw ogen en geniet van het uitzonderlijke klimaat van deze regio, beïnvloed door de nabijgelegen Alpen en het Gardameer. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Manerba del Garda (merengebied)

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een recreatieoord in een prachtige natuurlijke omgeving

Manerba del Garda biedt een breed scala aan sporten, watersporten en buitenactiviteiten voor gezinnen, geliefden en vrienden. Het prachtige landschap van deze badplaats bestaat uit de omringende heuvels en de lappendeken van wijn- en olijfgaarden. Veel sites getuigen van de rijke geschiedenis van het gebied, zoals de ruïnes van het middeleeuwse fort in het natuurpark Rocca di Manerba met zijn adembenemende uitzicht op het meer, de kerken met hun schilderachtige fresco's of de overblijfselen die in het archeologisch museum worden tentoongesteld.

Ontdek de rijkdom van het zuidwestelijke deel van het Gardameer

Vanuit Manerba del Garda vaart u naar het paradijselijke eiland San Biagio en bewondert u het adembenemende panorama. Ontdek het zuid/zuidwestelijke deel van het Gardameer door een bezoek te brengen aan Sirmione en zijn thermale baden, Desenzano del Garda, een dynamisch en pittoresk stadje, of het themapark Gardaland. Wijnliefhebbers worden betoverd door deze regio, waarvan de economie grotendeels is gebaseerd op de productie van de beroemde Chiaretto Rosso en Rosso Superiore wijnen. Met zijn uitzonderlijke uitzicht op het Gardameer verwelkomt uw vakantiewoning in Manerba del Garda u in een natuurlijke en ontspannende omgeving, op enkele stappen van het strand. Kom en ontdek de onmiskenbare charme van de Golf van Manerba!
Terug