ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantie in de Valenciaanse Gemeenschap: historisch erfgoed tussen Valencia en Alicante

De Valenciaanse Gemeenschap ligt in het zuidoosten van Spanje en heeft een mediterraan klimaat dat ideaal is voor uw vakantie. Valencia, bekend om zijn citrusteelt, en zijn regio zijn goed gelegen voor watersportactiviteiten. Ontdek in de buurt van uw vakantiewoning in de Valenciaanse Gemeenschap de talrijke baaien van de Costa Blanca en verken de zeebodem door te duiken of te snorkelen. Vanaf de brede zandstranden kunnen de avonturiers kitesurfen of windsurfen, terwijl anderen een siësta doen of lekker lezen. Nadat u goed bent uitgerust, kunt u genieten van een wandeling in de natuurparken, die bijdragen aan het behoud van de fauna en flora. Het park Las Salinas in Santa Pola staat bekend om zijn uitzonderlijke concentratie roze flamingo's en talrijke vogelsoorten. Verlaat deze regio tenslotte niet zonder de Torres Vigias te zien, de oude wachttorens die de bevolking waarschuwden voor invasies, en dwaal door de straten van Valencia en Alicante om het historisch erfgoed te ontdekken. Voor een onvergetelijke vakantie, boekt u uw verblijf in de Valenciaanse Gemeenschap! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Paà­s Valencià 

Een ontspannende vakantie aan de Spaanse kust

De stranden en baaien van de Valenciaanse Gemeenschap maken het tot een ideale plek om te ontspannen, te zwemmen en te zonnebaden. In het achterland van deze regio kunt u lange wandelingen of fietstochten maken door de dichte natuur. Deze excursies zijn ook een goede gelegenheid om even langs de kust te gaan en te stoppen in typische vissersdorpen of badplaatsen, zoals Dénia en zijn kasteel dat op de zijkant van een heuvel is gebouwd.

Ontdek het Iberisch erfgoed en de geschiedenis

De Valenciaanse Gemeenschap staat bol van de historische monumenten. De hoofdstad Valencia is daar een perfect voorbeeld van. Te voet, per Segway, met de bus of met een treintje kunt u zich onderdompelen in de verschillende periodes van de middeleeuwse geschiedenis met de torens van Serranos, de barokke kathedraal en de basiliek. Geniet vanuit uw vakantiewoning in de Valenciaanse Gemeenschap van de nabijheid van de zee en de natuur, terwijl u zich onderdompelt in de Spaanse geschiedenis.
Terug