ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Regio van Lyon

Vakantiewoning in de Lyonnais

Vlak bij de Lichtstad ligt een land van middelgrote bergen en wijngaarden waar het goed toeven is met de familie: de Lyonnais. Geniet van zijn tradities, zijn land en zijn geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. In de regio Lyonnais kunt u ook de natuurlijke landschappen van de streek ontdekken, met fruitboomgaarden, wijngaarden en weilanden die ideaal zijn om te wandelen, te hiken en te fietsen. Tussen de departementen Rhône en Loire, op vakantie in de Lyonnais, bezoekt u kleine pittoreske dorpjes waar gastronomische en traditionele specialiteiten vaak tot groot genoegen van de bezoekers worden vereerd. Een vakantie in de Lyonnais is ook een ideale gelegenheid om Lyon en zijn attracties te bezoeken. De stad, die zowel overdag als 's nachts mooi is, nodigt u uit om haar oude dorp, haar indrukwekkende monumenten, haar charmante wijken en haar restaurants die bekend staan om hun unieke smaak te ontdekken. Voor een verblijf waar authenticiteit, schilderachtige landschappen en lekker eten de boventoon voeren, kiest u voor een vakantie in de Lyonnais. Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Lyonnais

Home Frankrijk Regio van Lyon

Uw vakantie in de Lyonnais

De bergen van de Lyonnais

U bevindt zich op het kruispunt van grote natuurgebieden bedekt met boomgaarden en weiden en u kijkt hier uit op middelgrote bergen die wat reliëf geven aan dit rustige en ontspannende landschap. 14 gemeenten en 10 dorpen delen dit charmante en landelijke natuurlijke erfgoed waarrond u via talrijke wandelpaden alle facetten kunt ontdekken. Duik onder in de middeleeuwen met Salva Terra, herontdek de industriële tradities van een andere tijd (de hoedenfabrieken van Forez en Lyonnais) of de ongelooflijke Commanderij van de Ridders van Sint Jan van Jeruzalem te midden van zoveel andere religieuze gebouwen. U wordt ondergedompeld in de onvergelijkbare sfeer van de Lyonnais.

De heuvels van de Lyonnais

In het oosten van het grondgebied van Lyonnais strekken de hellingen zich uit tussen de valleien, dorpen en dalen. Een streek met een geschiedenis die de tand des tijds heeft doorstaan, met 3 aquaducten, overblijfselen uit de Romeinse tijd (van de Gier) te midden van vestingsteden die nog overeind staan. De Balcons du Lyonnais in de gemeente Soucieu en Jarrest is een niet te missen tussenstop voor alle liefhebbers van goede wijn. Op vakantie in de Lyonnais ontdekt u een aspect van de regio Rhône Alpes dat weinig bekend is, maar waarvan het aantal bezoekers elk jaar toeneemt.

Uw vakantiewoning in de Lyonnais

De regio Lyonnais lijkt de plaats bij uitstek voor een vakantie die cultuur, traditie en schilderachtige natuurlandschappen combineert. Er zijn veel accommodaties in de twee departementen waaruit de regio bestaat, de Rhône en de Loire. U bevindt zich hier in het hart van een ontspannend en vredig landschap. Tijdens een vakantie in de Lyonnais met uw kinderen vormen de toeristische residenties of appartementenhotels de perfecte basis voor een geslaagd verblijf. In het centrum van Lyon geniet u van de charme van de grote stad, terwijl u toch aan de poort van het platteland staat. Twijfel niet langer en reserveer uw vakantie in de Lyonnais.
Terug