ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Bourgogne et Ain

Uw vakantiewoning in Bourgondië

Bourgondië ontdekken betekent een natuurlijke vakantie doorbrengen tussen wijngaarden en landweggetjes. Groene heuvels en valleien verwelkomen toeristen op zoek naar rust in unieke panorama's van zonnebloemvelden. Te midden van een explosie van geuren en kleuren tussen de zonnebloemen en koolzaad verblijven we graag op het platteland voor een natuurvakantie onder de Bourgondische zon. U kunt uw tent opzetten in het regionale natuurpark Morvan, wandelen in de wijngaarden en bossen en het mooiste wat de natuur te bieden heeft ontdekken in de ecologische natuurgebieden. Niet ver daarvandaan nemen we de fietsroutes om te genieten van de wilde Bourgondische landschappen die slechts door enkele kastelen (Ferney Voltaire), wijngaarden en zoetwaterkanalen worden onderbroken. In de zomer kunt u picknicken aan de oevers van de Yonne en genieten van een borrel op het plein van een lieflijk dorpje. Tot slot stoppen we in Dijon om de typische gerechten van de regionale gastronomie te proeven aan de hand van een goed glas wijn. Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Bourgondië en Ain

Home Frankrijk Bourgogne et Ain

Uw vakantie in Bourgondië

Kiezen voor een verblijf in Bourgondië betekent ook kiezen voor een groene vakantie. Picknicken bij de kanalen, de wijnroute, wandelen op de paden van de Morvan, gastronomische ontdekkingen, u heeft ervoor gekozen om in alle rust te genieten. En dat kan perfect het hele jaar door.

Uw vakantie op het platteland

In Bourgondië kunt u genieten van de natuur in haar puurste vorm. In de Morvan, wandelingen, kilometerslange mountainbikeroutes langs het meer of in het bos, kajakken op de Cure, u kunt alleen of met de kinderen sporten midden in de natuur. 's Avonds kunt u de zonsondergang bewonderen boven de oever van het meer of de zonnebloemvelden, voordat u de lokale producten proeft tegenover de heuvels van Chalonnais. Wandel in de zomer en winter door de dennenbossen van de Nièvre. Geniet van een heerlijke fietstocht door de wijngaarden voordat u even halt houdt om een glas wijn te drinken tegen de wilde achtergrond van de glooiende heuvels van de Bourgogne.

Uw vakantie in de buurt van de kanalen

Tijdens de schoolvakanties krijgt Bourgondië echt de sfeer van een badplaats. Bij het recreatiecentrum van het meer van Settons kunt u met de kinderen picknicken terwijl anderen zich vermaken met vliegeren, zwemmen, jeu de boules en windsurfen. Een minicruise op de Billebaude, in de zomer schommelt Bourgondië tussen de landelijke en rivierlijke charme.

Uw vakantiewoning in Bourgogne

Met uw gezin en kinderen of met z'n tweeën? Uw vakantie in Bourgondië voldoet precies aan al uw wensen. Tijdens de schoolvakanties of buiten het seizoen zijn er veel accommodaties beschikbaar. Wilt u een vakantie in het hart van de natuur, in de buurt van de paden, wijngaarden en wilde panorama's van de Morvan, of een verblijf in het hart van emblematische steden, uw verblijf in Bourgondië biedt vele mogelijkheden. De accommodatie is ontworpen om u thuis te laten voelen, klaar om het bucolische Bourgondische platteland te bezoeken.
Terug